Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Dé 7 fases die je doormaakt als je smartphone gerepareerd wordt

Je bent zo druk bezig met het maken van de perfecte Instagram-foto dat je niet uitkijkt waar je loopt. Paaltje! En daar ligt jouw smartphone op de grond te kijken. Met als resultaat een barst in de lens van de camera. Dat wordt jouw smartphone laten repareren. Help! Hoe overleef je die dagen zonder smartphone? Dit zijn de fases die je doorloopt.

Fase 1: “Dit is zo erg nog niet”

Eigenlijk is het wel lekker rustig zo zonder smartphone. Je wordt niet om de haverklap lastiggevallen met appjes, facebookberichtjes of andere meldingen. En als je toch even op Facebook wilt kijken, dan zet je wel je computer aan.

Fase 2: “Toch wel lastig zo zonder smartphone”

Okay, er was ooit een tijd dat je ook zonder smartphone uit de voeten kon, maar het is toch erg handig om hem op zak te hebben. Hoe heette die ene acteur ook alweer? Of hoe kom ik bij dat adres? Dingen die je normaal gesproken makkelijk zou opzoeken, maar nu dus niet kan. Frustrerend!

Fase 3: Tijdelijke vervanging

Na een tijdje begin je jouw smartphone toch wel te missen. Misschien heeft iemand nog een oude smartphone liggen. Tijd om een berichtje op Facebook te plaatsen…

Fase 4: Alle gemiste nieuwtjes en afspraken

Je kunt niet meer iedere minuut op jouw smartphone kijken of je iets gemist hebt. Alle laatste nieuwtjes gaan aan je voorbij. Hetzelfde geldt voor jouw agenda. Want wie werkt er tegenwoordig nog met papier? Die afspraak met de tandarts ben je dus ook glad vergeten.

Fase 5: Frustratie

Jouw smartphone heb je nu wel lang genoeg gemist en de rust ben je intussen ook wel weer zat. Je blijft maar checken wanneer je eindelijk jouw smartphone weer op zak hebt.

Fase 7: Terugkerende rust

Eindelijk! Een update. Je smartphone wordt binnen een paar dagen gerepareerd teruggestuurd. Dat houd je nog wel even vol!

Niet lang zonder smartphone

Bij Smartrepair hoef je niet lang te wachten totdat je smartphone gerepareerd is. Kom je langs! Dan is in de meeste gevallen het probleem binnen 30 minuten opgelost.

Geen tijd om langs te komen? Geen enkel probleem! Profiteer van onze ophaalservice. Je kunt je smartphone opsturen of laten ophalen door PostNL. Binnen 24-uur na ontvangst wordt jouw smartphone weer retour gestuurd.

MENU