Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: 1Password

Week 35
Na het weekend begint u weer met werken, maar dan weet u het wachtwoord niet meer! Wat nu? Vergeet u vaker wachtwoorden? 1Password is dé oplossing! De manager voor al uw wachtwoorden. Sla eenvoudig al uw wachtwoorden op. Betaal snel en vul eenvoudig gegevens in op verschillende websites.

Categorie: Productiviteit
Ontwikkelaar: AgileBits Inc.
Vereisten:  iOS 8.0 of nieuwer / Android 4.0 of hoger

Één wachtwoord voor alles

1Password logoWanneer u iemand bent die regelmatig wachtwoorden vergeet is dit de oplossing. Het is een applicatie die overzichtelijk alle wachtwoorden bij houdt. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van de wachtwoorden. Dit is erg eenvoudig. Wanneer u de applicatie opent moet u een hoofdwachtwoord instellen, zo staan alle wachtwoorden onder een wachtwoord. U hoeft nu maar een wachtwoord te onthouden! Dat moet lukken toch?

Wachtwoorden 1Password toevoegen

Het toevoegen van wachtwoorden is erg makkelijk. Bij categorieën kunt u wachtwoorden toevoegen door op het ‘+’ icoontje te drukken. Hier heeft u 4 verschillende opties:

  1. Aanmelden
  2. Geheime notitie
  3. Creditcard
  4. Identiteit

Wanneer u kiest voor de eerste optie kunt u inloggegevens opslaan. U kunt er voor kiezen om het een naam te geven om op die manier de lijst te categoriseren. Kies een programma of website waar u de inloggegevens voor wilt opslaan. Na uw keuze vraagt de applicatie naar uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wilt u graag een geheime notitie opslaan? Dat kan ook. Druk op ‘geheime notitie’ en vul de naam en het bericht in.

Liever uw creditcardgegevens beveiligen zodat u de gegevens te allen tijden bij hebt? 1Password vraag om alle gegevens. Op die manier hoeft u niet altijd uw creditcard bij te hebben om een mooie jurk op internet te kopen of rekeningen wilt betalen. Zo kunt u alle gegevens van de kaart opgeven, denk aan naam en nummer maar ook aan kredietlimiet, rente en ga zo maar door.

Boekt u regelmatig een vakantie? Dan kent u zeker het BSN nummer bijna uit uw hoofd? Gelukkig hoeft u dat niet meer te onthouden met 1Password die voor u alle gegevens bijhoudt. Snel en ongepland een ticket boeken kan! Met 1Password heeft u alle gegevens bij de hand.

Beveiligen met Touch ID (voor Apple)

Voor de Apple-gebruikers onder ons kan deze app nu ook beveiligd worden met Touch ID, de vingerafdruksensor in de nieuwste iPhones en iPads. Hiermee hoeft u niet steeds de toegangscode in te vullen maar enkel uw vinger te scannen. Wilt u Touch ID instellen op uw iPhone? Ga dan naar instellingen > Touch ID en toegangscode en registreer uw vinger en activeer Touch ID. Open vervolgens de applicatie 1Password en ga naar instellingen > beveiliging en activeer Touch ID.

1Password-1 1Password-2 1Password-3 1Password-4

Heeft u last van een defect waardoor uw telefoon niet meer zo werkt zoals u gewend bent? Bij Smartrepair is onderzoek altijd kosteloos, hier onderzoeken wij uw telefoon en stellen wij een onderzoeksrapport op. Na onderzoek zijn de reparatiekosten duidelijk. Pas na akkoord voeren onze monteurs de reparatie uit. U bent voor een iPhone reparatie Den Bosch of andere plaats of smartphone aan het juiste adres bij Smartrepair.

Download hier 1Password voor iOS.

Download hier 1Password voor Android.

MENU