Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: 22 tracks

Week 37
Een jukebox met nieuwe of opkomende nummers; 22 Tracks laat je kennismaken met nieuwe muziek in allerlei genres. Elke muziekstroming wordt up to date gehouden door een dj of artiest die het genre goed kent. Zoals de titel al doet vermoeden bestaat elke lijst uit 22 nummers.

Categorie: Muziek
Ontwikkelaar: 22 Tracks B.V.
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer. De app is ook beschikbaar voor Android.

Luisteren naar de muziek die jij kiest

22 TracksWat je favoriete muziekstijl ook is, 22 Tracks voorziet je van de nieuwste nummers en artiesten binnen dit genre. De app laat je kiezen uit een locatie. Mogelijke keuzes zijn Amsterdam, Brussel, Londen en Parijs. Locale dj’s en artiesten werken de muzieklijsten bij. Je krijgt dus altijd nummers voorgeschoteld die volgens de kenners interessant zijn.

De muziekstijlen op van 22 tracks zijn erg gevarieerd. Zo kun je de wat bekendere stromingen als Hiphop, Rock en House luisteren, maar zijn er ook wat meer onbekende muziekstijlen te beluisteren. Denk bijvoorbeeld aan Dancehall, Latin of Relax. De muziek is niet alleen via de app te beluisteren. Op de website kun je ook alle lijsten afspelen.

 

Muziek voor elk moment van de dag

Door de diversiteit aan nummers en artiesten is de app een aanrader. Ben je op weg naar huis na een lange werkdag? Probeer dan eens de rustgevende nummers in de categorieën ‘relax’ en ‘soul’. Ben je net in de stemming aan het komen voor een groot feest, dan kun je naar uptempo nummers luisteren. 22 Tracks biedt op deze manier voor iedereen wat. Luister ook eens nummers in genres die je normaal gesproken niet zou luisteren. Wie weet kun je het toch waarderen!

Downloaden iPhone22 Tracks (€1,79)
Downloaden Android22 Tracks (gratis)
Website22Tracks.com

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU