Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week : Adobe Apps

Week 3
Ken jij alle handige applicaties al van Adobe? 

De derde week van 2016 staat in het teken van meerdere apps, namelijk die van Adobe! Adobe heeft in het jaar 2015 talloze handige applicaties geïntroduceerd waar jij jouw creativiteit kwijt kan en prachtig werk kan maken.

Er zijn 29 Adobe applicaties beschikbaar voor iOS en 27 Adobe applicaties voor Android. De handigste applicaties van Adobe zullen wij hier uitlichten.

Categorie : Foto en Video // Productiviteit // Onderwijs
Ontwikkelaar : Adobe Systems Inc.
Vereisten : iOS 8.0 of nieuwe // Android 4.0.3 en hoger

De vijf populairste Adobe Apps zullen hier worden beschreven!

1| Adobe Photoshop Express

Photoshop_Express_logoMaak een foto, bewerk snel, deel en geniet! De magie van foto’s bewerken is binnen handbereik met Adobe Photoshop Express. Adobe Photoshop Express is een handige applicatie wanneer je snel een foto wilt bewerken. Naast de keuze uit verschillende filters kan je foto’s ook bijsnijden, rechtzetten, draaien en spiegelen. Maar heb jij wel eens last van een pukkeltje? Rode ogen op de foto of iets anders? Gebruik dan Blemish verwijdering. Een ultieme tool om jouw gave foto nog gaver te maken. Ben je niet zo’n pro in het bewerken van foto’s, kies dan voor de optie auto-fix. Het is een te gekke applicatie die talloze mogelijkheden biedt zodat het resultaat een mooie foto is.

Adobe Photoshop Express voor iOS     Adobe Photoshop Express voor Android

2 | Adobe Photoshop Mix

photoshopmixlogoIn 2015 won deze applicatie zelfs een prijs, namelijk de Tabby Award in de categorie iPad Photo App. De ultieme applicatie om foto’s te bewerken, bij te snijden, te combineren, samen te voegen en nog veel meer. Adobe Photoshop Mix maakt het mogelijk om foto’s naadloos te mengen door ze in elkaar over te laten vloeien. Laat je creativiteit gaan en begin met het bewerken van foto’s.

Adobe Photoshop Mix voor iOS     Adobe Photoshop Mix voor Android

3 | Adobe Create Magazine

createmagazinelogoAltijd al een magazine willen hebben? Deze applicatie is uitsluitend voor de creatieve mensen die graag iets willen delen. Adobe helpt jou bij het samenstellen van het magazine met video’s en teksten. Dit alles wordt verpakt in een grafische vormgeving, illustratie, fotografie, film en nog veel meer. De applicatie laat goed zien hoe Adobe te werk gaat en is dus zeker erg leerzaam.
Adobe Create Magazine voor iOS     Adobe Create Magazine voor Android

4 | Adobe Photoshop Fix

Altijd al een expert willen zijn in het retouheren van foto’s? Met Adoboe Photoshop Fix applicatie wordt het een eitje! Pukkeltjes wegwerken, rimpels minder zichtbaar maken en andere bewerkingen of aanpassingen geven het gewenste resultaat. Daarnaast kan jij ze eenvoudig opslaan en delen.

Adobe Photoshop Fix voor iOS     Adobe Photoshop Fix voor Android verwacht medio 2016

5 | Adobe Illustrator Draw

Met Adobe Illustrator Draw maak jij jouw eigen illustraties. Met Adobe Illustrator kan jij tekeningen maken met vectoren, maak bijvoorbeeld 7 verschillende penpunten elk met een aanpasbare dekking, grootte en kleur. Doordat je handig in lagen kan werken kan jij in diepte werken en andere delen van jouw Illustrator bestand beveiligen tegen bewerkingen. Al met al een applicatie die je wilt uitproberen en jouw creativiteit de vrije loop wilt laten gaan.
Adobe Illustrator Draw voor iOS     Adobe Illustrator Draw voor Android

Alle Adobe applicaties

Adobe is een goed hulpmiddel bij het mooi maken van foto’s. Met verschillende applicaties en mogelijkheden kan jij ook een expert worden in het bewerken van foto’s. Echter biedt Adobe nog meer hulpmiddelen. Bekijk het overzicht van alle Adobe applicaties en bekijk of er iets tussen zit voor jou waar jij al jouw creativiteit kwijt kan!
Alle Adobe applicaties voor iOS     Alle Adobe applicaties voor Android

Smartphone reparatie

Door een val kan de camera niet meer werken. Een smartphone reparatie kan dit probleem verhelpen. Smartrepair repareert snel en vakkundig de camera zodat jij weer snel foto’s kan maken en vervolgens weer kan bewerken. Voor elk type smartphone ben jij bij Smartrepair aan het juiste adres. Door de reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen brengen de monteurs van Smartrepair jouw smartphone in bijna originele staat terug. Kom voor, bijvoorbeeld, een iPhone reparatie naar Smartrepair. Voor een iPhone reparatie NijmegenAlmere, Tilburg of andere stad bent u bij Smartrepair al aan het juiste adres.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU