Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Adobe Photoshop Express

Week 32
U kent het vast wel, net een foto gemaakt maar rode ogen worden weergegeven, u heeft onzuiverheden of een ander punt wat de foto verpest. De oplossing is dichtbij, namelijk met de Smartrepair app van week 31: Adobe Photoshop Express!

Categorie: Foto en video
Ontwikkelaar: Adobe Systems, Inc.
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer / Android 4.0.3 en hoger

Het is u vast voorgekomen, staat u net op de leuke foto maar heeft u een rood hoofd, oog, bultje of is er wel iets anders. Het kan ook zijn dat u prachtig op de foto staat maar dat u dit meer wilt laten opvallen door een filter of een kader. Met Adobe Photoshop Express kan dit allemaal!

Hoe werkt het?

Om een foto te bewerken is het slim om een foto te selecteren. Dit kan met behulp van een Adobe ID, hier heeft u echter inloggegevens voor nodig. Direct een foto maken en bewerken door een foto te maken en als laatste heeft u de mogelijkheid om een foto te selecteren uit de galerij van uw telefoon. Wanneer u een foto hebt geselecteerd kunt u aan de slag.

De mogelijkheden

Wanneer de foto is geselecteerd heeft u verschillende mogelijkheden. Het opent zich in de keuze van een filter, dit is niet verplicht. Daarnaast bestaan de opties als bijsnijden, licht bewerken, rode ogen, kader en onzuiverheden van de foto weghalen. Deze opties worden weergegeven aan de onderkant van de applicatie.

Opslaan en delen

De bovenste menubalk is erg handig, wijzigen die net zijn aangebracht kunnen snel worden teruggezet. Op die manier zijn foutjes eenvoudig weg te werken wanneer u de verkeerde plek aanwijst van een rood oog. Daarnaast bestaat er ook de optie om het door Photoshop Adobe Express automatisch aan te laten passen. Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw foto zijn er verschillende manier om het op te slaan en te delen. Allereerst kunt u het downloaden, dan wordt het opgeslagen op uw telefoon. Daarnaast kan het gelijk gedeeld worden op het wereldwijde web, denk aan Instagram, Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr. Ook kan de bewerkte foto snel gedeeld worden via Whatsapp en nog veel meer.

Betalen?

De applicatie is gratis! Echter wanneer u oneindig veel mogelijkheden wilt hebben is het mogelijk om uit te breiden. Denk aan het kopen van meerdere opties, meerdere filters, kaders, etc. Deze opties zijn aangegeven en krijgen als aanvulling op de naam ‘Premium’. U kunt voordat u overweegt het te kopen zien wat het met uw foto doet.

Meer uitleg nodig over hoe de applicatie precies werkt? Zoek dan op Youtube, vele fans hebben hier handige tips op een rijtje gezet.

APE#2 APE#1 APE#3

Wilt u maar al te graag foto’s maken maar kan het niet omdat de camera kapot is door een val? Geen probleem! De monteurs van Smartrepair beschikken over genoeg kennis en kunde om uw smartphone te reparatie. Zo bent u bijvoorbeeld al voor een iPhone reparatie Nijmegen, Den Bosch of andere stad aan het juiste adres bij Smartrepair -We simply make people happy! 🙂

Download hier Adobe Photoshop Express voor iPhone.
Download hier Adobe Photoshop Express voor Android.

MENU