Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Agar.io

Week 34
Eet cellen en andere spelers op en wordt de grootste cel van het spel! Door uzelf door een veld van cellen te manoeuvreren kunt u groter worden en kunt u kleinere tegenstanders op eten voordat zij u opeten.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: Miniclip SA
Vereisten: iOS 6.0 of nieuwer of Android 2.3.3 en hoger

Agario1

Deze app is ontstaan nadat op internet het spelletje Agar.io een grote rage werd. Op de website van Agar.io kunt u een simpel spelletje spelen en zoals al vaker bewezen is, zijn simpele spelletjes vaak erg populair. Het doel van het spel is de grootste cel van het spelersveld te worden. Dit doet u door kleine stukjes op te eten die over het veld verspreidt zijn en door andere, kleinere, tegenstanders op te eten. Hoe groter uw cel wordt, hoe langzamer deze beweegt. Hierdoor zijn de allerkleinste cellen supersnel ten opzichte van de grootste cellen.

Wanneer u het spel opstart begint u met het kiezen van een naam. Bij de meeste spellen betekent een naam niets meer dan alleen een naam, maar bij Agar.io kunt u met uw naam zorgen voor en bijzonder uiterlijk van uw cel. Zo kunt u uw cel bijvoorbeeld ‘Netherlands’ noemen en krijgt uw cel de Nederlandse vlag, maar ook een hoop andere grappige namen zorgen voor een leuk uiterlijk. Zo kunt u uw cel ‘Doge’ noemen waardoor uw cel het uiterlijk van de (op het internet) beroemd hond, maar ook ‘Merkel’ of ‘Sanik’ zorgt voor een uniek uiterlijk van uw cel.

Na het kiezen van uw naam is het tijd voor het spelen van het spel. U begint als het kleinste balletje mogelijk en kunt daardoor alleen nog maar losse celletjes opeten. Door het eten van genoeg kleine cellen wordt u steeds groter en kunt andere spelers op gaan eten. Het opeten van spelers doet u door met uw cel over kleinere cellen te bewegen, maar dit klinkt makkelijker dan het is. Doordat kleinere cellen sneller bewegen dan grote cellen moet u op een slinkse manier uw cel over een kleinere cel krijgen. Een manier om dit te doen is door uzelf wat extra snelheid te geven door het opsplitsen van uw cel. Hierdoor wordt uw cel wel kleiner, maar u kunt makkelijker andere cellen opeten met de snelheid die u verkrijgt door het opsplitsen van uw cel. Na enige tijd groeien uw cellen weer tegen elkaar aan en wordt u weer een grote cel.

De oplettende lezer zal zich echter afvragen: “Maar als ik nu de grootste cel ben, hoe kan ik dan ooit opgegeten worden?” Het antwoord daarop is “Niet, u kunt niet opgegeten worden als u de grootste cel bent, maar de grootste cel zijn is een titel die u wel actief moet verdedigen”. Wanneer andere cellen namelijk groter worden, door het opeten van meer kleinere cellen dan u gedaan heeft, worden tegenstanders groter dan u en bent u de volgende prooi voor de grootste cel. Ook kan uw cel kapot gaan door tegen een spikkelbal aan te bewegen. Uw cel splitst dan op in een heleboel kleine celletjes.

Agar.io is een gratis app, maar verbruikt internet waardoor het spel voor onkosten kan zorgen. Heeft u uw telefoon per ongeluk uit frustratie laten vallen en is deze nu kapot? Kom dan langs bij Smartrepair! Zo bent u voor bijvoorbeeld een iPhone reparatie Nijmegen, iPhone reparatie Tilburg of andere stad of type telefoon aan het juiste adres bij Smartrepair. Wij voeren graag een smartphone reparatie, tablet reparatie of laptop reparatie voor u uit. Wilt u meer informatie over onze service of heeft u een vraag voor ons? Maak dan vrijblijvend gebruik van het contactformulier.

 

Agario  agario2

 

 

Download hier Agar.io voor iOS
Download hier Agar.io voor Android

MENU