Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Alphabear

Week 30

Op zoek naar een nieuw verslavend spel? Download dan Alphabear, een spel van de prijswinnende ontwikkelaar van Triple Town. Alphabear is een puzzelspel voor iedereen.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: Spry Fox LLC
Compatibiliteit: iOS 7.1 of nieuwe / Android 4.0 en hoger

U kent het vast wel, in de trein verveelt u zich en scrollt u op uw telefoon op zoek naar een spel. Alle spelletjes zijn al uitgespeeld en u bent op zoek naar een nieuwe uitdagen waar u ook iets mee kan leren. Misschien is Alphabear de oplossing! Een spel waar u moet spellen en puzzelen.

Hoe werkt het spel?

Het spel speelt u als volgt, u spelt woorden door letters te selecteren op een raster. Wanneer er letters gebruikt worden die naast elkaar zijn geplaatst wordt de beer in het raster groter. Hoe meer letters u laat verdwijnen, hoe meer beren en hoe groter de beren verschijnen.

Wat kunt u winnen?

Een beer voor altijd! U vraagt zich vast af wat u nu met deze beren kunt doen. De gewonnen beren kunt u gebruiken als “jokers” in nieuwe spellen. Op die manier stijgen uw punten enorm, kunt u meer tijd ‘kopen’ en nog veel meer.

Het spel is nieuw!

Het spel is nog hartstikke nieuw, dit houdt in dat het spel nog volop in ontwikkeling is. Dit is alleen maar leuk omdat u op die manier alle wijzigingen kunt volgen. Wie weet kunt u de ontwikkelaar een handje helpen door handige feedback te geven!! Misschien maakt dit spel dan ook nog eens kans op een award.

Iets te enthousiast geweest met spelen? Is het scherm nu gebarsten of heeft u last van een ander defect. Voor een smartphone reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij lossen vrijwel elk smartphone probleem op zodat u snel weer verder kunt spelen. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel, mail of maak gebruik van het contactformulier.

MENU