Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: AmpMe

Week 41
Wie houdt er niet van een feestje? Maar geen geluidsinstallatie in de buurt? AmpMe biedt de oplossing en omring jezelf met muziek!

Omring jezelf met muziek, hier heb je wel jouw vrienden voor nodig die ook op het feestje in wording in de buurt zijn. Verbind alle telefoons met elkaar in de buurt en laat muziek afspelen op elke ‘box’ van de telefoon. Op die manier heb jij overal muziek en kan iedereen het horen.

Categorie: Music
Ontwikkelaar: Amp Me inc.
Vereisten: iOS 7.1 or later / Android 4.1 en hoger

AmpmeVerbind telefoons en vier feest!

Je kent het misschien wel, je bent op het strand met vrienden, zit op je kamer of bent lekker aan het picknicken. Je mist de muziek, dat bepaalt toch echt de sfeer, maar je hebt geen geluidsinstallatie. AmpMe biedt de oplossing. Door telefoons met elkaar te synchroniseren creëer jij je eigen geluidsinstallatie.

Hoe werkt het?

AmpMe is een app die je eerst moet downloaden op jouw telefoon. Het is dan ook belangrijk dat jouw vrienden ook de applicatie hebben gedownload. Wanneer jij muziek afspeelt krijg je een unieke code. Deze code geef je door aan jouw vrienden die zij vervolgens in kunnen vullen in de app. De muziek wordt gesynchroniseerd en op elke telefoon die verbonden is afgespeeld. Uit elke speaker van de telefoon komt de muziek waardoor jij en al jouw vrienden omringd worden door de muziek en het feest kan beginnen.

Wie bepaalt de muziek?

Ook erg handig is dat maar een iemand de muziek beheert. Op die manier heb je niet steeds de wisseling van verschillende muziekstijlen maar bepaalt maar een iemand de liedjes die worden afgespeeld. De applicatie biedt verschillende lijsten muziek aan maar je kan ook nummers zoeken. Dus synchroniseer met elkaar, luister naar muziek en vier feest!

Download AmpMe voor iOS.
Download AmpMe voor Android.

MENU