Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Angry Birds 2

Week 31
Bent u ook al jaren verslaafd aan Angry Birds? Ze komen met een nieuwe app: Agry Birds 2! Uw verslaving kan nog veel langer mee gaan. Het spel kent alleen wel veel nieuwe opties, nieuwe uitdagingen en nieuw speelplezier.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: Rovio Entertainment Ltd.
Vereisten: iOS 7.0 or later / Android 4.0 en hoger

Angry Birds is niet meer alleen te downloaden in Canada en Australië. Maar nu ook in Nederland en andere landen. Voorheen heette het Angry Birds: Under Pigstruction. Het werd onder een testlocatie geïntroduceerd maar ondertussen is het al dagenlang te downloaden via de Play Servicepunt en App Servicepunt.

Angry Birds is erg populair, de makers van het spel kwam in 2009 op het idee. Het spel is typisch vanwege de ongewone vogeltjes. Waarom? Deze vogels hebben geen vleugels, poten en ze kijken erg boos. Wat dat is juist het idee! Elke vogel heeft een eigen karakter en eigen functie, de een is een bom en een andere vogel deelt zich in drieën.

Het doel van Angry Birds?

Het doel van Angry Birds is eenvoudig, het is een simpele natuurkunde / puzzel game. U krijgt een katapult die u vult mat boze vogels en hun kenmerken. Om verder te komen moet je varkens verwijderen, oftewel bevrijden. Hoe? Maak huisjes en hele stellages kapot met de boze vogels.

Tips

Smartrepair helpt graag met een aantal tips om zo veel mogelijk punten te behalen. Probeer zo min mogelijk vogels te gebruiken, voor elke boze vogel die u overhoudt krijgt u extra punten. Erg handig wanneer u er van houdt om hoge punten te behalen. Daarnaast kunt u de route volgen die u uw vogel geeft, erg handig wanneer uw vogel de route volgt die u juist moest hebben. Vergeet daarnaast niet in en uit te zoomen, op die manier kunt u beter het punt vinden waar u het beste op kunt richten.

Veranderingen Angry Birds vs. Angry Birds 2

De veranderingen van de applicatie zijn niet heel erg groot, echter hoe levens worden gegeven wel. Zo krijgt u niet meteen automatisch opnieuw ‘levens’. Zo worden er per half uur levens vrijgegeven. Daarnaast verdien je levens door varkentjes te doden. Het “echte” tweede deel van Angry Birds vertoont veranderingen. De animaties staan veel beter, vernieuwende toverspreuken, dagelijkse uitdagingen en nog veel meer. Verzamel edelstenen en vermoord varkens!

Angry Birds 2 is gratis te downloaden, er zijn echter wel veel in-app aankopen.

angrybirds2-x

Download hier Angry Birds 2 voor iOS
Download hier Angry Birds 2 voor Android

MENU