Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: ATM Hunter

Week 24

Zit u net lekker op een terrasje in het buitenland en wil je afrekenen maar kan je niet pinnen? Met ATM Hunter vindt u snel de dichtstbijzijnde pinautomaat. Het is alweer juni en de vakantie is al aan het wachten op ons.

ATM hunterCategorie: Financiën
Ontwikkelaar: MasterCard WorldWide
Vereisten: iOS 4.3 of nieuwer/ Android 2.1 en hoger

U kent het wel, alle kleine marktjes in het buitenland. Hier verkopen ze alle dingen die u niet nodig hebt maar toch koopt. Pinnen gaat helaas niet op een markt dus voldoende geld op zak hebben is altijd fijn. Maar dan ziet u iets, iets waar u al jaren naar op zoek bent. U voelt in uw zakken maar u heeft geen geld bij, alleen pinpasjes. Maar waar zit dan de dichtstbijzijnde pinautomaat? Met ATM Hunter vindt u snel een pinautomaat in de buurt.

De applicatie heeft uw locatie nodig en internet om de dichtstbijzijnde pinautomaat te vinden. Daarnaast vertelt de app ook waar de pinautomaat zich bevindt, namelijk bij een tankstation, in een winkel of buiten. Wanneer er een pinautomaat is gevonden wordt uw locatie en de locatie van de automaat weergegeven. Zo kunt u snel en eenvoudig vinden waar u moet zijn. Zo kunt u snel geld pinnen en datgene kopen wat u nodig heeft!

Wanneer je op vakantie bent gebruikt u uw telefoon vaker. Zo wilt u namelijk alle momenten vastleggen met behulp van de camera. Uw vrienden en familie op de hoogte houden van alle activiteiten op een dag, en nog veel meer. De kans op een schade aan uw telefoon is hierdoor nog groter. Gelukkig is Smartrepair reparatiespecialist en lost graag elk smartphone, tablet en laptop defect op. Is uw iPhone kapot? Heeft u een Samsung reparatie nodig? Of een andere reparatie? Kom dan naar Smartrepair, onze monteurs staan zes dagen per week voor u klaar!

 

atmhunter1atmhunter

 

 

 

 

 

 

 

 

Download hier ATM Hunter voor iOS(gratis).
Download hier ATM Hunter voor Android(gratis).

MENU