Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: BarDoggy

Week 29

Loopt u in een onbekend stad en heb je eigenlijk wel zin in een hapje en een drankje? Maar weet je eigenlijk wel waar u moet zijn? Met BarDoggy wel!

Categorie: Food & Drink
Ontwikkelaar: BarDoggy B.V.
Vereisten: iOS 7.0 of later / Android 2.3.3. en hoger

Houdt u van uitgaan? Bent u een echte ‘city-hopper’? Dan is BarDoggy de app voor u! BarDoggy is namelijk uw nieuwe stapmaatje, zo vertelt deze app waar de leukste feestjes en hippe bars zijn. Maar een geheimpje, deze applicatie vertelt waar je deals, gratis hapjes en lekkere drankjes kunt vinden.

Het uitgaansvoordeel platform

BarDoggy is het platform waar u voordelen vandaan kunt halen tijdens het uitgaan. Zo heeft deze applicatie velen geheimen, het vertelt deals in hippe bars, waar u gratis hapjes kan halen en waar de hipste barretjes zijn.

Waar precies?

Daar loopt u dan, midden in een onbekende stad op zoek naar een leuke tent waar u gezellig iets kan drinken en eten. Dit is simpel op te lossen! Download BarDoggy en zet je GPS aan. Zo werkt BarDoggy met GPS en weet hij zo precies waar jouw locatie is. De applicatie geeft dan aan waar de leukste bar in de buurt zit. Ga er heen en geniet van uw avond!

De naam: BarDoggy?

De naam voor deze applicatie is uniek. Zo geven zij aan dat likken het nieuwe liken is. Zo geven honden toch ook een likje als ze iets leuk vinden? BarDoggy dus ook! Geef daarom jouw favoriete bar een likje. Hoe meer likjes een bar heeft, hoe populairder de bar is. 

Ontmoet, feest en ga uit!

Met BarDoggy onmoet je nieuwe mensen wanneer je terecht komt op plaatsen waar je bij voorhand niet heen zou gaan. Of het nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen Breda of Maastricht is! In heel het land feest je samen met BarDoggy!

bardoggy

Download BarDoggy voor Android hier.

Download BarDoggy voor iOS hier.

MENU