Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Battle Run

Week 36
Bent u op zoek naar een app die u met vrienden en vriendinnen kan spelen? Daag ze uit met Battle Run. Een multiplayer renspel met meer dan 3 miljoen spelers. Erg handig wanneer u geen vrienden heeft om mee te spelen.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: Game Hive Corporation
Vereisten: iOS 6.0 of nieuwer / Android 2.7.2.

U kent het misschien wel, een avondje met vrienden is niet wat u verwacht. De film is niet leuk, de voetballers spelen slecht of er is gewoonweg niks op vakantie. Een spel spelen is de oplossing, alleen bordspelen zijn zo ouderwets. Battle run is de oplossing! Samen racen, elkaar uitdagen, verwonden en nog veel meer. Deze app haalt de verveling weg, vermijdt vervelende gesprekken en nog veel meer.

Wat is Battle Run?

Battle Run is een ‘multiplayer running game’, dit houdt in dat u met meerdere mensen gaat rennen. Het klinkt misschien simpel maar het tegenovergesteld is waar. Vermijd vuurtjes, rare stekels uit de grond, blokken, giftige bamboestengels en nog veel meer. In de tussentijd moeten er bommen vermeden worden, kunt u met bijlen gooien en wordt je geassisteerd door de raarste beesten. Al met al een spel die u uitgeprobeerd moet hebben, u bent gelijk verslaafd!

Hoe speel je Battle Run?

Battle Run wordt altijd gespeeld met vier, of het nu vrienden of random spelers zijn. Hier begint de race, tijdens het rennen kunt u sterren sparen, wapens oppikken en tegenspelers hiermee stoppen. Door bijvoorbeeld raketten af te werpen, bijlen te gooien, met een kettingzaag rond te gaan lopen en nog veel meer, u kunt het zo gek niet bedenken.

Personaliseren

Met Battle Run kunt u uw personage personaliseren, dit kost natuurlijk geld. Dit geld kunt u verdienen tijdens het racen. Maar tegelijkertijd bent u wel herkenbaar, erg handig wanneer u met vrienden gaat duelleren.

Pro League

Bij Battle Run zijn er verschillende niveaus waar u uw kunsten kunt laten zien. Zo is er zelfs sprake van een Pro League waar de beste renner van de wereld wordt gepresenteerd. Het maakt niet uit of u nou speelt op een tablet of smartphone, iedereen kan meedoen! Zo weet u zeker dat uw vrienden geen smoesjes hoeven te bedenken.

12131415

Smartphone reparatie

U bent actief aan het spelen maar dan gebeurt het, u verliest in een keer alle spellen. U kun het niet begrepen en raakt steeds gefrustreerder, maar dan gebeurt het. U schrikt, u wint, u bent enthousiast, springt op en laat uw telefoon los. Waar is de telefoon nou? Precies op de grond met een gebarsten scherm, uw scherm heeft de val niet overleefd. Gelukkig is Smartrepair er voor elke smartphone reparatie. Zo ook voor een iPhone reparatie Den Bosch, iPhone reparatie Nijmegen, Almere, Tilburg en andere steden. Mocht u vragen of meer informatie willen? Neem dan contact met ons op, onze monteurs helpen u graag verder – Smart service with a smile! 🙂

Download hier voor iOS.

Download hier voor Android.

 

MENU