Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Bitstrips

Week 45
Deze app is in snel tempo populair aan het worden. Op Facebook zie je steeds cartoon-plaatjes van je vrienden voorbij komen waarin je een gevoel of activiteit weergeven. De app hierachter is Bitstrips. Je kunt een stripfiguur van jezelf maken en met je vrienden delen wat je doet of hoe je je voelt.

Categorie: Entetainment
Ontwikkelaar: Bitstrips
Vereisten: Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Maak een cartoon van jezelf

Met Bitstrips creëer je een cartoon versie van jezelf en je vrienden. De mogelijkheden zijn vrij uitgebreid waardoor je stripfiguren kunt maken die erg veel op jezelf lijken. De gelijkenis bij een aantal cartoons die we zelf voorbij zien komen is erg hoog.

Alle aspecten van je gezicht kun je aanpassen. Ook kun je verschillende lichaamstypen kiezen, zodat je de stripfiguur zo kunt maken dat het op jezelf of een van je vrienden lijkt. Met meer dan duizend templates kunnen alle figuren worden gemaakt. Je kunt ook de omgeving waarin de strip zich afspeelt veranderen. Kies bijvoorbeeld een kantoor, het strand of de slaapkamer. Wanneer je een leuk plaatje hebt gemaakt is het heel eenvoudig om dit te delen met je vrienden. Het kan op Facebook, maar dit hoeft niet.

Bitstrips
Ondertussen hebben al meer dan 20 miljoen mensen gebruik gemaakt van deze app. Bitstrips wordt ineens erg populair. Waarschijnlijk een hype, maar wel leuk om eens te proberen.

Bitstrips voor Android (gratis) : download Bitstrips voor Android
Bitstrips voor iOS (gratis) : download Bitstrips voor iOS

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU