Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Bouncy Bits

Week 23

Spring over de obstakels en unlock nieuwe bouncy bits om mee te spelen. Bouncy bits heeft veel weg van de app Crossy Road, de populaire app geïnspireerd op de oude klassieker frogger, maar is misschien nog wel meer verslavend dan Crossy Road.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: PlaySide
Vereisten: iOs 7.0 of later of Android 4.0 en hoger

In de app van deze week speelt u een Bouncy Bit die een parkoers met obstakels moet afleggen. Deze obstakels zijn geplaatst op een weg en variëren in hoogte en breedte. Uw avatar, de Bouncy Bit, stuitert uit zichzelf over dit parkours in de hoop alle vormen en obstakels te ontwijken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Flappy Bird waarbij u op uw scherm moet tikken om omhoog te gaan, gaat de Bouncy Bits juist omlaag wanneer je op je scherm klikt. Doordat je avatar automatisch al stuitert is dit spel erg moeilijk en zult u in het begin vaak snel afgaan. Net zoals bij Flappy Bird en andere vergelijkbare apps is dit slechts een kwestie van door de zure appel heen bijten. Wanneer je de techniek namelijk een beetje onder de knie hebt, kunt u gemakkelijk highscores halen en uw vrienden uitdagen dit beter te doen. Zit het spel echter niet mee en hebt u uit frustratie uw telefoon iets te hard behandeld? Kom dan langs bij smartrepair voor bijvoorbeeld een iPhone reparatie.

Net als bij Crossy Road kunt u bij Bouncy Bits verschillende avatars vrijspelen. Door muntjes te verzamelen en het spel te spelen kunt u deze avatars unlocken. Ook is het mogelijk om de avatars te kopen met echt geld. De avatars zijn er in diverse verschijningen. Zo kunt u het strijdveld betreden met een piraat, koe, inktvis, rubiks kubus of alien. Dit is slechts een kleine greep uit de meer dan 70 bouncy bits die u kunt vrijspelen.

Om het spel wat interessant te houden bevat het spel 5 verschillende omgevingen die wederom veel vergelijking tonen met Crossy Road; de gepixelde stijl doet ook wel denken aan Minecraft. Verder bevat het spel ook een challenge mode. In deze modus moet u het einde van een van de tien levels zien te halen zonder af te gaan, lukt dit? Dan krijgt u een nieuwe Bouncy Bit waarmee u kunt proberen een nieuwe highscore te halen. De levels in deze modus worden steeds moeilijker, het unlocken van de laatste Bouncy Bit is dus ook alleen weggelegd voor de geoefende speler.

BouncyBits_4 BouncyBits_1

De app is te downloaden voor smartphone en tablet

Download hier Bouncy Bits voor iOS(gratis).
Download hier Bouncy Bits voor Android(gratis).

 

MENU