Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Cal

Week 19
Een agenda bijhouden op je smartphone is ideaal. Je hebt je telefoon altijd bij je en kunt daardoor makkelijk inzicht krijgen in je afspraken. Ook is een afspraak zo toegevoegd of verwijderd. De standaard applicaties op IOS en Android zijn nou niet echt de mooiste applicaties. Om iedereen kennis te laten maken met een mooiere agenda is Cal de app van de week.

Categorie: Productiviteit

Ontwikkelaar: Any.do

Vereisten: iOS 6.0 of nieuwer, Android 4.0 en hoger

Week19-Cal2      Week19-Cal

 

Een agenda mag ook mooi zijn

Het doel van Cal is niet alleen een functionele agenda af te leveren, maar ook een mooie. Daarin zijn ze bij Any.do goed in geslaagd. Deze applicatie is een van de mooiste agenda applicaties verkrijgbaar in voor Andoid en iOS. Beginnen met Cal is erg gemakkelijk, je download de app en hij leest automatisch je agenda uit van de standaard agenda app. Verder laat de app zien welke Facebook-vrienden jarig zijn wanneer je de applicatie hebt gekoppeld aan Facebook. Deze verjaardagen worden dan weergegeven in je agenda met een foto van deze persoon. Dit maakt je agenda extra interactief.

Toch zijn deze functies voor velen niet de reden om de app te downloaden, want dat is namelijk de stijl van de applicatie. De agenda heeft een achtergrond die per dag verschilt. Deze afbeeldingen vallen onder verschillende categorieën zoals kunst, dieren, landschap, auto’s en meer. Wanneer je een van deze categorieën niet als achtergrond wilt, klik je deze simpelweg gewoon uit. Als je deze app download voor Android kun je ook gebruik maken van de widget van Cal. Deze widget laat je eerstvolgende afspraken zien en de datum van vandaag. Ook is het mogelijk om vanuit de app te openen en directe een afspraak toe te voegen.

 

Om te downloaden voor iOS, klik hier

Om te downloaden voor Android, klik hier

Terug naar het app van de week overzicht

MENU