Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: CamScanner

Week 20
CamScanner is de oplossing voor mensen zonder scanner. Met de app kunt u simpel een PDF maken met de camera van uw telefoon. Zo kunt u toch bestanden verzenden als PDF zonder dat u hiervoor een dure scanner hoeft aan te schaffen.

Categorie: Productivity
Ontwikkelaar: INTSIG Information Co., Ltd
Vereisten: iOS 6.0 en nieuwer of Android 2.3 en hoger

Moet u voor uw werk, school of iets anders een document scanner, maar heeft u zelf geen scanner? CamScanner is de oplossing voor u. Met de app van INTSIG kunt u gemakkelijk bestanden scannen met de camera van uw toestel. Is de camera van uw iPhone kapot? Kom dan langs bij Smartrepair voor een iPhone reparatie.

Met CamScanner kunt u gemakkelijk en snel documenten scanner. Zo kunt u bijvoorbeeld snel een bonnetje scannen waarmee u gemakkelijk uw kosten mee kan declareren. Of heeft u aantekening gemaakt van een college en zou je die makkelijk willen delen met collegegenoten? CamScanner maakt snel een scan en deze kunt u gemakkelijk delen met iedereen. Versturen via e-mail of delen op dropbox is geen probleem met CamScanner.

Om er voor te zorgen dat je bestanden geen puinhoop worden, heeft CamScanner een ingebouwde documentmanager. Deze manager maakt het mogelijk om alle documenten makkelijk te ordenen, markeren en weer te geven. Ook kunt u een wachtwoord instellen om vertrouwelijke bestanden beter te beveiligen.

Tenslotte heeft CamScanner ook een ingebouwde optical character recognition(OCR) functie. Met deze OCR kunt u pdf bestanden doorzoeken op de tekst in de pdf-bestanden. Deze functie zet namelijk de tekst in de afbeelding om van slechts een afbeelding naar tekst. Doordat de app de tekst in uw bestanden kan lezen, kunt u erg gemakkelijk door de bestanden zoeken.

CamScanner_1 CamScanner_2 CamScanner_3

De app is te downloaden voor uw smartphone en tablet.

Download hier CamScanner voor iOS(gratis).
Download hier CamScanner voor Android(gratis).

MENU