Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Citymapper

Week 28

Bent u fan van citytrips? Dan is deze app wellicht iets voor u. De applicatie ‘Citymapper’ is een bekende transport app. Deze app zorgt er voor dat u in grote steden de weg in ieder geval niet kwijtraakt.

Categorie: Navigatie
Ontwikkelaar: Citymapper
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer / Android (verschilt per apparaat)

De applicatie is erg gebruiksvriendelijk, u kunt Citymapper gebruiken op uw smartphone maar ook op de tablet en laptop. Een reis plannen is eenvoudig, men voert de start en de eindbestemming in, voor de rest doet de app het werk. De applicatie houdt rekening met storingen, het weer, geeft waarschuwingen zo nodig en eventueel handige tips voor taxi’s. Op die manier kunt u eenvoudig uw leven managen in een grote stad.

Informatievoorziening

De app geeft handige informatie over de reis. Een van de belangrijkste zijn de reistijden. Dit is erg handig wanneer u graag wilt weten wanneer u arriveert op een bepaalde plek. Daarnaast houdt Citymapper rekening met eventuele extra reistijd, het geeft dan een handige waarschuwing. Wat de kosten van een reis wordt is ook erg handig om te weten, op die manier weet u of u genoeg saldo heeft of contant geld mee moet nemen. Als laatste is gezondheid erg belangrijk, men is steeds meer bezig met het aantal kilocalorieën die ze binnen krijgen en verbranden. Citymapper helpt graag een handje en geeft per stap aan hoeveel kilocalorieën u gemiddeld verbrandt. Het enige is dat de applicatie mobiele data verbruikt, hou hier dan ook rekening mee wanneer u de applicatie in het buitenland wilt gebruiken

Awards

De applicatie heeft afgelopen jaren al flink veel prijzen gewonnen. In 2013 kregen ze de prijs app van het jaar. In 2014 kregen ze ‘Best Overall Mobile App’ en ‘Design of the Year’. Deze prijzen bewijzen dat het een goede navigatie applicatie is voor de grote steden.

Oepsie..

Zult u net zien, heeft u net de handige app Citymapper gedownload en loopt u in hartje Amsterdam. Dan ziet u dat u verkeerd op de klok hebt gekeken, snel rent u naar het station met de telefoon in de hand. Maar dan begint het te regenen en glijdt de telefoon uit uw handen in een plas. Oh nee, vochtschade, wat nu?! Waterschade betekent niet meteen het einde van de wereld van uw telefoon. Kom daarom voor een vochtschade onderzoek naar Smartrepair, voor € 29,- wordt uw telefoon chemisch gereinigd. Na reiniging kan er onderzocht worden of uw telefoon gewoon weer werkt en of er een smartphone reparatie nodig is. Wij houden u hoe dan ook altijd op de hoogte, neem gauw contact met ons op.

citymapper 3 citymapper 4 citymapper1 citymapper2

Download Citymapper voor iOS

Download Citymapper voor Android

MENU