Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Converter Plus

Week 29
Volgens ons is dit één van de betere apps op het gebied van omrekenen van getallen. Converter plus ondersteunt in het omrekenen van valuta maar ook bij het rekenen met meeteenheden (oppervlakte, lengte, temperatuur, etc.). De app is erg handig voor alledaagse rekenproblemen.

Categorie: Productiviteit / Handig
Ontwikkelaar: TranCreative Software
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer.

App van de week - Converter Plus

Handig in het dagelijks gebruik

Converter Plus is een gratis app voor iPhone die in het dagelijks gebruik erg handig is. De app rekent dingen snel voor je uit. Als je het zelf zou moeten doen, kun je al snel kladblok en pen bij de hand houden. Wij stonden te kijken van de enorme mogelijkheden van deze app. Natuurlijk zal je niet dagelijks gebruik maken van de app. Maar die keer dat je hem nodig hebt, zal je blij zijn dat je deze app ooit hebt geïnstalleerd.

Complete rekenmachine

De standaard rekenmachine op je telefoon is vaak beperkt tot optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Converter Plus biedt ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om berekeningen. Zo biedt de app verschillende mogelijkheden op het gebied van wiskundige vraagstukken die je tijdens je dagelijkse bezigheden kan gebruiken. Van afstanden omrekenen tot het berekenen van je benzineverbruik en van het berekenen van oppervlaktes tot valuta-berekeningen; deze app heeft alles.

Of je de app vaak gaat gebruiken is de vraag. Wel heb je altijd een hulplijn bij de hand als je Converter Plus op je telefoon hebt staan.

Terug naar het App overzicht

MENU