Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Direct Lease Tankservice

Week 28
Met de hoge benzineprijzen van tegenwoordig is het de moeite waard om benzineprijzen te kunnen vergelijken. De App DirectLease Tankservice voor iPhone biedt een nauwkeurig en compleet overzicht van de tankstations en hun prijzen bij jou in de buurt.
Categorie: Navigatie
Ontwikkelaar: App It Up BV
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 4.3 of nieuwer.

Nauwkeurige informatie

Er zijn natuurlijk altijd mensen die precies weten wat de brandstofprijzen bij alle tankstations in de buurt zijn om te kunnen besparen op hun autoritten. Voor alle andere personen die hier nog niet zo handig in zijn ontwikkelde App It Up in samenwerking met DirectLease deze app. De app vergelijkt actuele literprijzen van benzine of diesel voor jou en geeft op een kaart aan waar je het goedkoopst kan tanken.

Handige zoekfunctie

app van de week 28

Naast het vergelijken van de prijs voor benzine en diesel heb je ook de mogelijkheid om – door middel van filters – tankstations in de buurt te zoeken met de faciliteiten die je zoekt. Dit kan bijvoorbeeld een toilet zijn, maar ook de aanwezigheid van een winkel of wasstraat. Met deze zoekfunctie kun je met je iPhone het meest geschikte tankstation bij jou in de buurt vinden.
De app ziet er stijlvol en overzichtelijk uit. Mede door de gebruiksvriendelijkheid is de app eerder door de Consumentenbond verkozen tot ‘beste keuze’.

De app is een aanrader voor mensen die veel in de auto zitten. Gebruik van Tankservice kan bijdragen aan een besparing op brandstof.

Terug naar het App overzicht

MENU