Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week : Durven of de Waarheid

Week 4
Denk jij je vrienden goed te kennen? Kom er achter met Durven of de Waarheid

De vragen lopen erg uit een waardoor jij jouw vrienden echt leert kennen. Iedereen kent waarschijnlijk het spel nog van vroeger, ‘doen, durven of de waarheid’. De app is hier mee deels te vergelijken.

Categorie : Amusement
Ontwikkelaar : Ruud van Tiggelen
Vereisten : iOS 6.0 of nieuwer // Android 2.3.3 en hoger

De vragen

Je moet minstens 17 jaar zijn om deze applicatie te downloaden, dit is dan ook aan te raden! Sommige vragen en opdrachten kunnen uitdagend zijn. Zo is het een gewaagd gezelschapsspel.

Gangmaker op elk feestje

De app is zeker een gangmaker! Wanneer jij op een feestje zit of een logeerpartij organiseert kan het leuker worden op het moment dat de app is gedownload. De app kan het ijs breken tussen groepen die elkaar niet goed kennen. Zeker aan te raden!

Hoe speel je het?

De spelregels zijn niet moeilijk, zo zijn er eigenlijk maar vrij weinig spelregels. Het enige wat je nodig hebt zijn jouw vrienden en de app. De telefoon waarop de app staat wordt doorgegeven. Allereerst kan je kiezen voor welke categorie je gaat, namelijk voor makkelijk, gemiddeld en extreem. Daarna kies je voor een vraag of opdracht. Vervolgens doe je wat je gevraagd wordt of geef je antwoord op de vraag.

Durven of de waarheid

Er zijn talloze verschillende opdrachten en vragen, daarnaast wordt de app continu geupdatet. Dankzij de verschillende categorieen bestaan er verschillende spelmodes. Voer daarnaast de namen in van je vrienden zodat er geen beurten worden overgeslagen.

Al met al een spel dat je moet uitproberen! Durf jij het wel?

waarheidofdurvenapp

Durven of de Waarheid voor iOS Durven of de Waarheid voor Android

Smartphone reparatie

Is tijdens het spel spelen iets fout gegaan met het doorgeven van de telefoon. Gleed het bij jouw vriend uit je handen op de vloer en is het scherm nu gebarsten? Bij Smartrepair kun je terecht voor een snelle en vakkundige reparatie. Binnen 30 minuten is uw toestel gerepareerd met de hoogste kwaliteit onderdelen. Daarnaast krijg je 12 maanden garantie op de reparatie. Kom dus voor een iPhone reparatie Den Bosch, Utrecht of andere stad naar een van de servicepunten van Smartrepair.

MENU