Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Edjing 5 | DJ Mixer Console

Week 38
Ben jij ook een echte muziekfanaat en zou het jou leuk lijken om nummers te mixen? Misschien ben jij wel de volgende wereldberoemde DJ met Edjing 5! Edjing 5 is de app met een DJ mixer console. Met deze app kan jij eenvoudig liedjes mixen en jezelf transformeren tot een DJ. Jouw smartphone verandert in een handomdraai in een DJ booth met vinyl draaitafels en al!

Categorie: Music
Ontwikkelaar: DJiT
Vereisten: iOS 7.0 of later / Android 4.0 en hoger

Edjing 5 is wereldwijd bekend en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Het is de beste DJ app volgens vele gebruikers en transformeert jouw smartphone of tablet in een ‘DJ booth’. De applicatie is gratis te downloaden in de App Servicepunt of Play Servicepunt.

Muziekkeuzes

Gebruik verschillende muziekprogramma’s zoals SoundCloud, Vimeo, Deezer en nog veel meer om jouw muziek toe te voegen. Alle nummers kan jij mixen, scratchen en nog veel meer. Daarnaast biedt het DJ console verschillende effecten en functies.

Automix

Zit jij op een feestje maar wil je graag een pauze van al dat mixen en scratchen? Kies dan voor automix’ modus. De app laat dan zien wat hij allemaal zelf kan. Laat je verrassen, doe ideeën op en vier feest!

Download Edjing 5 : DJ Mixer Console voor Android.
Download Edjing 5 : free DJ music mixer.

Iets te veel lopen mixen en scratchen op de draaitafels en werkt het scherm niet meer zoals je gewend bent? Bij Smartrepair ben jij aan het juiste adres voor een iPhone scherm reparatie, zo ook voor een iPhone 6 scherm reparatie, iPhone 5s scherm reparatie en vrijwel elk type telefoon. Gebruik jij Edjing 5 op je tablet? Voor een tablet reparatie ben jij bij Smartrepair ook aan het juiste adres.

 

 

MENU