Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Egg Car – Don’t Drop the Egg

Week 39
Kan jij maar een taak aan? Wellicht is dit spel geschikt voor jou! Egg Car heeft een taak, ‘don’t drop the egg!!’ Op zoek naar een spel waar jij koning in kan worden? Misschien is Egg Car dan de geschikte app. De naam zegt het al, een ei in de auto en jij moet rijden. Probeer zo ver mogelijk te komen en daag al je vrienden uit om het ook te spelen!

Categorie: Games
Ontwikkelaar: Orangenose Studio
Vereisten: iOS 7.0 of later / Android 4.0 en hoger

Moeilijkste spel ooit!

Door een aantal wordt het al het moeilijkste spel ooit genoemd. Een aantal komen zelfs niet verder dan 1 meter. Het doel van het spel is duidelijk, laat het ei niet vallen! Verder is het erg simpel. Jouw auto rijdt op zijn gemak op een weg, maar dan verschijnen er allerlei gaten in de weg, bergjes en nog veel meer obstakels.

Jij bestuurt de auto door gas te geven of af te laten remmen. Hoe beter jij het doet, hoe meer interessante auto’s je kan verdienen.

Je hebt één taak, bescherm het ei!

Customer view!

Smartphone reparatie

Uit frustraties iets te hard op het scherm gedrukt en is het scherm nu gebarsten omdat jij alleen het ei wilde beschermen? Een smartphone reparatie kan dit probleem oplossen. Smartrepair is reparatiespecialist in onder andere iPhones. Met de klaar-terwijl-u-wacht service is uw telefoon snel gemaakt. Zo kunt u snel weer het ei beschermen. Kom voor een iPhone reparatie Nijmegen, iPhone reparatie Den Bosch, iPhone reparatie Tilburg of andere stad naar Smartrepair. De monteurs staan 6 dagen per week voor jou klaar en repareren maar al te graag jouw telefoon.

eggcar1 eggcar2

Download Egg Carr – Don’t Drop the Egg voor iOS

Download Egg Carr – Don’t Drop the Egg voor Android

MENU