Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Evernote

Week 40
Tegenwoordig lezen we veel op internet, hebben we veel afspraken en willen we ideeën voor later onthouden. Evernote helpt je bij het organiseren van je taken in het dagelijks leven. U kunt foto’s maken, aantekeningen opslaan, to-do lijstjes maken en zelfs gesproken herinneringen opnemen. De app maakt een overzicht van uw opgeslagen items en het fijne is dat u ze altijd en overal kan opzoeken. Het grote pluspunt van Evernote is het gemak waarmee je gegevens kunt opslaan in en delen met verschillende besturingssystemen.

Categorie: Productiviteit
Ontwikkelaar: Evernote
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Ook gratis beschikbaar voor Android smartphones.

Evernote onthoudt alles voor u

Evernote wil uw leven makkelijker maken door informatie op te slaan, zodat u het later nog eens rustig kan doornemen. Het is erg fijn dat opgeslagen items terug te vinden zijn op je iPad, smartphone of laptop. Voor elk besturingssysteem kan Evernote gedownload worden en – in tegenstelling tot veel apps – schakelt het perfect tussen de verschillende besturingssystemen.

Bekijk dit introductiefilmpje voor een eerste indruk:

Sla ideeën, afspraken en dingen die in uw dagelijks leven tegenkomt op met Evernote. Maak een nieuwe notitie, voeg eenvoudig een foto bij en sla het op. U kunt gemaakte notities, foto’s en lijstjes makkelijk raadplegen op je tablet, telefoon of laptop. Heeft u veel notities gemaakt en bent u bang dat u het overzicht in Evernote kwijtraakt? Maakt u geen zorgen. Items zijn makkelijk te ordenen en terug te vinden.

Google variant: Keep

Keep

Onlangs heeft ook Google een eigen notitie-app gelanceerd. Google Keep is een meer simplistische variant van Evernote. Zoals we van Google gewend zijn van Google voegen ze niets toe aan de app wat onnodig is. Dus zoek je een wat eenvoudigere, strakkere notitie-app dan zou je Keep eens kunnen proberen. Een voordeel van deze app ten opzichte van Evernote is de autosave functie, waardoor alles wat je typt automatisch opgeslagen wordt.

 

Evernote voor iOS (gratis): download Evernote voor iOS
Evernote voor Android (gratis) : download Evernote voor Android
Website: Evernote

Keep voor Android (gratis): download Keep voor Android

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU