Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Flitsmeister

Week 46
Ben je veel onderweg met de auto? Dan is deze app wat voor jou. Flitsmeister geeft een overzicht van alle flitspalen, mobiele flitsers en trajectcontroles. Je kunt dus bekijken waar op dit moment geflitst wordt, zodat je weet wanneer je je voet even van het gaspedaal moet halen. Naast flitsers geeft de app ook informatie over files. Flitsmeister is uitgegroeid tot de meest complete app op het gebied van verkeerscontrole.

Categorie: Navigatie
Ontwikkelaar: Rick Waalders
Vereisten: Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.1 en hoger is vereist.

Wat kan ik met Flitsmeister?

FlitsmeisterVoor Flitsmeister hoef je geen account aan te maken. Je download de app voor Android of iOS en hebt meteen toegang tot alle informatie. Wanneer je de applicatie opent kun je twee belangrijke onderwerpen bekijken; flitsers en files.

Onder het kopje flitsers vindt je een lijst met actuele flitslocaties. De lijst begint met de locaties langs snelwegen. Daarna volgen de flisters langs de rijkswegen. Er is duidelijk aangegeven waar de flitser zich bevindt. Het wegnummer, de rijrichting en het nummer van de hectometerpaal zijn gegeven waardoor je precies weet waar je moet opletten.

De lijst wordt zeer snel bijgewerkt, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Het is mogelijk ook mogelijk om op een kaart van Google maps te kijken waar vaste en mobiele flitsers zich bevinden. Het helpen van mede weggebruikers is ook een optie. Je kunt in de app eenvoudig doorgeven waar jij een flitser hebt gespot.

Onder het kopje files vindt je file-informatie van de VID. Er is duidelijk aangegeven waar de file staat, hoeveel vertraging je oploopt en wat de oorzaak is van de file. Een handig extraatje is dat er per file is aangegeven of de lengte toe of afneemt.

Overige voordelen van de app

– Geluidssignaal bij het naderen van mobiele flitsers
– Je kan een lijst maken met jouw favoriete wegen
– Herkenning van de weg waarop je rijdt
– Je kan meldingen doorsturen via SMS, e-mail en twitter

Dit is echt een enorm handige app. Zeker als je vaak onderweg bent, zorgt deze applicatie voor wat rust achter het stuur.

Flitsmeister voor Android (gratis) : download Flitsmeister voor Android
Flitsmeister voor iOS (gratis) : download Flitsmeister voor iOS

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU