Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: GotchApp

Week 21
Altijd al een spion willen zijn? Vindt u het leuk om met uw familie of vrienden ouderwets buiten te spelen? Download dan GotchApp. Een uniek ‘ location based multiplayer’-spel wat u speelt met uw GPS.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: gotchapp v.o.f.
Vereisten: iOS 7.0 of hoger of Android 2.3 en hoger

Het klinkt misschien gek, maar met GotchApp kunt u jagen op spionnen, spy drones en checkpoints. Maar u moet wel oppassen dat u niet wordt gepakt. Met behulp van GPS kunt u achter uw doel aan, maar andere spionnen kunnen ook op u jagen.

Hoe beginnen?

Wanneer u een groep vrienden of familie bij elkaar hebt gaat u naar een plek. Vanuit daar loopt iedereen van elkaar vandaan. Let er echter wel op dat je meer dan 150 meter van elkaar verwijderd bent, dan begint het spel automatisch. Begin nu snel met het zoeken van andere spelers, alle spelers zijn geregistreerd op basis van GPS en internetverbinding. Kom dichterbij de ander en ga op jacht!

De ‘jacht’

Tijdens het jagen op andere spelers kunt je punten verdienen. Hoe? Door drones en checkpoints te vergaren die tevoorschijn komen op uw maps-kaartje. Wanneer u punten heeft verzameld kunt u onzichtbaar worden voor andere spelers. Dit is een voordeel om ongestoord dichter bij een andere speler te komen of wanneer u meer informatie wilt over een bepaalde speler. Je moet dus als een echte spion te werk gaan.

Oepsiee.. tijdens een achtervolging laat u uw telefoon vallen? Is het scherm gebarsten of werkt uw GPS niet meer en moet u stoppen met spelen? Voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een andere type toestel bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op!

Multiplayer

Nu kunt u overal GotchApp spelen, binnen- en buitenland. De hele wereld is uw speelveld, nodig eenvoudig vrienden uit in het menu. Met de app moet u proberen zo veel mogelijk punten te verzamelen en op die manier de top van de ranglijst bereiken. Wanneer u uw vrienden wilt uitdagen en actief bezig wilt zijn is GotchApp een goed idee!

gotchapp3gotchapp1gotchapp2

De app is te downloaden voor uw smartphone en tablet.

Download hier GotchApp voor iOS(gratis).
Download hier GotchApp voor Android(gratis).

MENU