Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Happening

Week 13
Vind jij het ook lastig om een groep bij elkaar te krijgen en hiermee iets af te spreken?

Wanneer iedereen kan, wie wat betaalt en wat de activiteiten zullen zijn? Met de app ‘Happening’ is dit zo gedaan, het wordt ook wel eens ‘Whatsapp on steriods’ genoemd.

Categorie: Sociale netwerken

Ontwikkelaar: Happening BV

Vereisten: IOS 7.0 of nieuwer, Android 2.2 en hoger

Whatsapp on steriods
De app ‘Happening’ komt uit Nederland en wordt ook wel eens ‘Whatsapp on steriods’ genoemd. Het is een app waar je met je beste vrienden van school, je collega’s, klasgenoten of welke groep dan ook eenvoudig kan communiceren op de manier die jij wilt. De app zorgt er voor dat afspraken maken eenvoudig wordt. Met verschillende plugins voeg je opties in als polls, wie betaalt wat, datumprikker en zelfs spelletjes. Apps zoals Datumprikker, Facebook Messenger, Wie Betaalt Wat, Sticky Notes worden overbodig met de app Happening.

Met Happening maak je eenvoudig een groep aan. Met de diverse plugins maak je het mogelijk om eenvoudig afspraken te maken. De app richt zich voornamelijk op studenten, zo is de plugin Split the bill een veelgebruikte optie. Maar dit houdt niet in dat het voor gezinnen, sportteams of stapmaatjes niet geschikt is. Het is een handige app voor degenen die snel en makkelijk een afspraak willen maken.

demo happening

 

‘Oh nee!!’ Dat denk je als je de volgende dag wakker wordt naast je kapotte telefoon na een feestje wat je hebt georganiseerd met behulp van Happening. Kom dan snel langs een van onze vestigingen van Smartrepair of kies voor onze 24-uurs service. Een een telefoon reparatie, bijvoorbeeld een iPhone reparatie of Samsung reparatie, bent u bij ons aan het juiste adres!

De gratis app is te downloaden voor de mobiel als tablet.

Download hier Happening voor Android (gratis):

Download hier Happening voor iOS (gratis):

 

MENU