Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: iCleaner/Clean Master

Week 38
Categorie: Hulpprogramma
Ontwikkelaar: Jinpyo Hong © PS / KS Mobile
Vereisten: iCleaner is compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Clean Master voor Android.

iCleaner voor iPhone

Zowel Android als iOS kennen verschillende apps die uw toestel kunnen opschonen. iCleaner voor iPhone en iPad is al een tijdje op de markt, maar blijft met nieuwe updates komen. Met iCleaner kun je ongebruikte bestanden, zoekgeschiedenis, apps en cache gegevens in een paar simpele stappen van je toestel verwijderen. Ook kunnen lopende taken (programma’s op de achtergrond bijvoorbeeld) worden afgesloten en RAM vrijgemaakt worden. Uw telefoon wordt hier sneller van en levert weer betere prestaties. Zeker als uw telefoon wat ouder wordt, kan het opschonen ervoor zorgen dat de telefoon veel sneller wordt.

Clean Master voor Android

Voor Android toestellen is Clean Master de bekendste en meest gebruikte app voor het opschonen van telefoons. De app is simpel en snel. Je kunt zogenaamde ‘rommel’ van de telefoon verwijderen. De app scant automatisch je telefoon en geeft aan welke gegevens op je telefoon verwijderd kunnen worden zonder dat er problemen ontstaan. Vaak zijn het cache-bestanden die apps of webbrowsers achterlaten op je telefoon.
Ook kan Clear Master lopende taken afsluiten. Sommige apps blijven op de achtergrond actief en maken daardoor uw telefoon trager. Met Clean Master kunt u ook eens door uw lijst met Apps lopen om na te gaan welke apps u eventueel wil verwijderen. Met één knop op de druk kunnen niet gebruikte apps verwijderd worden.

 

Clean Master

Download iCleaneriCleaner (€0,99)
Download Clean MasterClean Master (gratis)

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU