Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de Week: Instagram Boomerang

Week 44

Altijd al iets oneindig door willen laten gaan? Dat kan nu met Instagram Boomerang. Een film die van een aantal seconden die zich constant herhaalt. Nu lijkt het alsof er constant iets gebeurt. Wees creatief en deel het op Instagram of Facebook.

Categorie: Foto en video
Ontwikkelaar: Instagram, Inc. © 2015 Instagram
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer / Android 4.3 en hoger

Wat is het?

Het is nieuw en wordt steeds populairder. Instagram Boomerang kan verschillende momenten nog grappiger en verrassender maken. Maak video’s en laat ze constant opnieuw afspelen. Zo wordt het filmpje afgespeeld van voren en naar achteren.

Filmen of foto’s?

De app is heel eenvoudig, zo hoef je alleen maar aan een knop te zitten en de app maakt tien foto’s. Vervolgens wordt het filmpje gegenereerd en wordt het steeds van voren en van achteren afgespeeld. Maak een video van een ander of maak een selfie met de camera aan de voorkant. Met 10 foto’s wordt het een superleuke minivideo. Daarna verschijnen gelijk de deel opties en kan je rechtstreeks vanuit de app het filmpje delen. Je kan daarnaast het filmpje ook opslaan in je galerij.

Instagram

Camera kapot?

Is jouw camera kapot en wil je graag aan de slag met Instagram Boomerang? Kom dan langs Smartrepair. De reparatiespecialist voor uw smartphone! Smartrepair is onder andere gespecialiseerd in Samsung en iPhone reparaties.  Voor een iPhone reparatie Almere, Tilburg, Den Bosch of andere stad bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Kom langs, stuur uw apparaat op of maak gebruik van de ophaalservice. Wij repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, om de kwaliteit te garanderen krijgt u van ons 12 maanden garantie. Neem contact met ons op via de LiveChat op de website of stuur een mail naar info@smart-repair.nl.

MENU