Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week : Kitchen Stories

Week 50

Kerst staat al om de hoek te wachten! Dat betekent 1 ding: koken!

Maar wat moet je gaan koken? Je wil natuurlijk jouw familie en vrienden verrassen met jouw kookkunsten.

Categorie: Eten en Drinken
Ontwikkelaar:AJNS New Media GmbH
Vereisten: iOS 8.0 of nieuwer / Android 4.1 en hoger

Verhalen uit de keuken!

Verhalen uit de keuken van hobbykoks maar ook ervaren koks! Dit is jouw kans om jouw kookkunsten te verbeteren en te leren van anderen. Met lekkere recepten en inspiratie bereidt jij een maaltijd waar jij mensen mee gaat verrassen.

Hoe?

Maar hoe leer jij dan van anderen? De applicatie biedt recepten, video’s, how-to video’s en nog veel meer! Op die manier wordt het jou veel makkelijker gemaakt om te leren koken. Maak eten voor jouw geliefden, familie, vrienden en laat ze genieten.

Wat kan je er mee?

Leer koken, ontdek bijzondere recepten en leer het zelf maken. Daarnaast kan jij selecteren op bepaalde voedingsmiddelen, recepten en nog veel meer. Stap-voor-stap video’s en foto’s laten zien hoe jij het gerecht moet voorbereiden. Daarnaast als jij een lekker gerecht ziet kan jij een boodschappenlijstje maken, zo weet je zeker dat je niks mist tijdens de bereiding. Daarnaast kan jij bij elk recept een notitie bijhouden, erg handig wanneer jij je recept eigen wilt maken.

kitchenstoriesappp Kitchen Stories voor iOS

Kitchen Stories voor Android

Telefoon reparatie

Woepsie, daar valt jouw telefoon in de wasbak tijdens het afwassen. Je baalt enorm aangezien jouw overheerlijke stoofschotel goed gelukt was. Snel haal jij jouw telefoon uit de wasbak, maar nu heb jij geen idee wat je moet doen. Smartrepair helpt jou een handje! Laat allereerst jouw telefoon uit staan, bij iPhone waterschade is het verstandig geen reactie te krijgen van jouw telefoon aangezien er dan kortsluiting kan ontstaan. Leg jouw telefoon daarna op een theedoek op de verwarming, in een sokkenla of in een bak met rijst om de overtollige waterschade te verwijderen. Kom vervolgens naar een van de Smartrepair Servicepunten voor een waterschade onderzoek. Met een waterschade onderzoek wordt jouw telefoon volledig gedemonteerd en gereinigd. Na reinigen monteren de monteurs jouw telefoon, hierna kunnen zij testen of er sprake is van eventuele defecten, wanneer je op tijd er bij bent is een waterschade reiniging vaak voldoende! De kosten van een waterschade onderzoek zijn 29 euro. Mocht er alsnog een reparatie noodzakelijk zijn? Geen probleem, zo ben jij voor een iPhone reparatie Almere, Utrecht, Den Bosch of andere stad bij Smartrepair aan het juiste adres.

MENU