Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Koken met aanbiedingen

Week 27

Deze problemen kennen we allemaal, niet weten wat je moet eten en weinig geld hebben. Gelukkig komt Srambled B.V. met een oplossing voor beide problemen, namelijk de app ‘koken met aanbiedingen’. De naam van de app geeft eigen al wat je met deze applicatie kunt doen, koken met aanbiedingen. De app geeft wekelijk nieuwe recepten met aanbiedingen van verschillende supermarkten.

Categorie: Eten en drinken
Ontwikkelaar: Scrambled B.V.
Vereisten: iOS 6.0 of nieuwer /Android 2.3.3. en hoger

Wat kan je doen met deze app?

Met deze app kan je geld besparen en tegelijkertijd een lekker bordje voorschotelen. Erg handig wanneer u onverwacht visite krijgt maar weinig geld hebt om voor een uitgebreide maaltijd te zorgen. Kook met actuele aanbiedingen en bespaar op iedere maaltijd. De recepten zijn uiteenlopend en zullen wellicht uw smaakpapillen verrassen.

Hoe werkt het?

Download de applicatie, daarna geeft de app aan in welke supermarkt u wel eens boodschappen doet. Erg handig omdat u op die manier supermarkten kunt selecteren die bij u in de buurt zitten. Voor elke supermarkt zijn er een aantal recepten. Klik op een recept naar uw zin en zie hoeveel geld u kunt besparen. Bij elk recept staat duidelijk wat u nodig heeft, wat u daarnaast nodig hebt (de voorraadkast) en de bereidingswijze. Ook erg handig dus voor de kok die niet zo ervaren is.

Voor deze applicatie kunt u meldingen instellen. Bijvoorbeeld wanneer er recepten voor uw nieuwe favoriete supermarkt binnen komen. Daarnaast kunt u ook recepten bewaren, erg handig wanneer iets goed bevalt maar na een week niet meer in de aanbieding is. Op die manier heeft u snel een overzicht van lekkere recepten.

Zoek de geld besparende chef in uzelf en download koken met aanbiedingen!

appvanweek27-2 appvanweek27

Download hier voor iOS
Download hier voor Android

MENU