Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Lapse It Pro

Week 31
Deze app biedt de mogelijkheid om zelf time-lapse en stop motion filmpjes te maken. Time-lapse zijn die versnelde filmpjes van gebeurtenissen of plaatsen die je op tv en internet vaak voorbij ziet komen. Met deze app maak je erg mooie filmpjes. Het is zeker de moeite waard om deze app op je telefoon te hebben staan.

Categorie: Foto en Video
Ontwikkelaar: Interactive Universe, Mauricio Rubio
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Ook beschikbaar voor Android toestellen.

Hoe werkt Lapse It Pro

SmartRepair - App van de Week - Lapse It ProLapse It Pro maakt meerdere foto’s van een omgeving die jij bepaalt. Maak je bijvoorbeeld een filmpje van rijdende auto’s op de snelweg, dan neemt de app gedurende een lange periode veel foto’s. Vervolgens knoopt de app als het ware de foto’s aan elkaar zodat het een filmpje lijkt. Het resultaat is een filmpje waarbij de achtergrond nagenoeg hetzelfde blijft en waar de auto’s versneld over de weg rijden.

We hebben allemaal wel eens zo’n filmpje voorbij zien komen op internet of in een tv-reclame. Het is erg leuk om ook zelf eens zo’n filmpje te kunnen maken

 

 

 

Professionele uitstraling

De app is erg makkelijk in gebruik. Je kunt instellingen zoals de resolutie van de foto’s, het interval tussen foto’s en het maximale aantal foto’s bepalen. Het is even zoeken naar de instellingen die voor jou het beste resultaat opleveren.

Het resultaat wordt opgeslagen als mp4-filmpje . De time-lapse filmpjes die deze app creëert zien er erg professioneel uit. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je filmpje achteraf te bewerken, zodat je kleuren beter kan laten uitkomen.

De app is erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De app is vooral leuk en de resultaten zijn indrukwekkend. Ik zou de app plaatsen in de categorie ‘hebbedingetje’, aangezien het een leuke app is, maar er verder weinig aan hebt in het dagelijks gebruik van je smartphone. De prijs van de app is €1,79.

De app is hier te downladen: http://www.lapseit.com/

Terug naar het App overzicht

MENU