Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de Week: LINDA.tv

Week 45

Ben jij een drukbezette vrouw en wil jij niks missen! Linda komt met de oplossing, namelijk LINDA.tv. Zo heb je met deze app 24 uur lang iets te zien! Je hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar de leukste video’s, foto’s en ga zo maar door. Linda selecteert het allemaal voor jou!

Categorie: Amusement
Ontwikkelaar: © 2015 Mood for Magazines B.V.
Vereisten: iOS 8.0 of nieuwer / Android 2.3.3. en hoger

Nu hoeft jij niks meer te missen!

Ben jij ook altijd onderweg, aan het werk, voor de kinderen aan het zorgen, boodschappen aan het doen, aan het schoonmaken en ga zo maar door? En daarna nog gezellig met vriendinnen op stap? Maar kom jij er dan achter dat je wat hebt gemist, een filmpje niet hebt gezien, niet op de hoogte bent van een ontwikkeling of iets anders? LINDA.tv brengt jou op de hoogte van alles wat jij moet weten. En dan samengevat in een applicatie! In de LINDA.tv app vind jij entertainment, informatie, documentaires, video’s, korte interviews met BN’ers, vlogs en nog veel meer!

Wanneer jij wilt

De app is te gebruiken wanneer jij wilt! Je bent nergens aan verbonden en werkt eigenlijk precies hetzelfde als een website. Je kan de app overal openen, of het nu op jouw smartphone, tablet of laptop is. Zo moet jij je wel aanmelden om gebruik te maken van de applicatie.

LINDA.

De tijdschriften en websites van LINDA. staan bekend om kwaliteit. De app past hier goed bij. De vormgeving en kwaliteit is herkenbaar van de makers van LINDA. Wil jij het nieuwe tv-kijken mee maken? Download dan de LINDA.tv. app.

Wat kost het?

Gebruik maken van de app is gratis in 2015! Want vanaf 2016 moet je er voor betalen. Linda verwoordt het leuk, zo kost het na 2016 één wijntje (namelijk € 3,50 per maand!).

Download hier LINDA.tv voor Android.
Download hier LINDA.tv voor iOS.

MENU