Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Live Score Addicts

Week 32
Deze week besteden we aandacht aan onze voetbalfans. Het voetbalseizoen is weer begonnen en jullie willen vast op de hoogte blijven van alle uitslagen en statistieken. Live Score Addicts is dé app voor trouwe voetbalfans. Het is een zeer uitgebreide en snelle app voor voetbal livescores met videohoogtepunten en instelbare berichtgevingen.

Categorie: Sport
Ontwikkelaar: FootballAddicts AB
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Ook beschikbaar voor Android toestellen.

Zeer uitgebreide voetbal app

SmartRepair - App van de Week - Live Score AddictsLive Score Addicts is geen gloednieuwe app. Toch kenden wij van Smartrepair de app nog niet. Met het competitie-seizoen weer voor de boeg is dit een nuttige app voor voetbalfans die op de hoogte willen blijven van alle resultaten. Voor iOS heeft de app recent een nieuwe update gehad.

Met Live Score Addicts kun je wedstrijduitslagen en -statistieken van meer dan 300 divisies wereldwijd bijhouden. Je kunt instellen welke competities en bekerwedstrijden je wil bijhouden, zodat de app op jouw voorkeuren wordt afgestemd. Kies bijvoorbeeld de Eredivisie en de KNVB-beker. Ook is het mogelijk om nationale elftallen te volgen!

Wat vooral een handige functie van de app is, is de mogelijkheid om notificaties in te stellen voor wedstrijden die je echt niet wil missen. Je krijgt dan onder andere meldingen over het scoreverloop en de eindstand. Live Score Addicts heeft ook opties waarmee je inzicht krijgt in opstellingen, wissels en standen in de divisie. Probeer het zelf eens en bekijk de vele mogelijkheden.

Een andere handige optie is de mogelijkheid om doelpunten terug te bekijken. De app stuurt je door naar video’s die op Youtube of DailyMotion staan om daar de filmpjes te bekijken.

Social media

Het nadeel van de app is dat de mogelijkheden met social media beperkt zijn. Je kunt geen gebruik maken van functies om informatie te delen via Facebook of Twitter. Hier valt nog winst te behalen voor de ontwikkelaars.

Live Score Addicts is echt een aanrader voor de voetbalfan die niets wil missen.

De app is hier te downladen: http://www.footballaddicts.com/

Terug naar het App overzicht

MENU