Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Marktplaats

Week 52
De Marktplaats app voor Android en iOS is een mobiele versie van de website. Bekijk en plaats advertenties met de overzichtelijke applicatie voor op je iPhone, iPad of Android apparaat. Overal waar je bent kun je kopen en verkopen via je telefoon.

Categorie: Lifestyle
Ontwikkelaar: Marktplaats B.V.
Vereisten: Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.2 en hoger is vereist.

Makkelijker dan de website

MarktplaatsDe website www.marktplaats.nl kennen we natuurlijk al langer. Via de website kun je zoeken naar producten die anderen te koop hebben staan. Ook kun je zelf producten te koop zetten. Met de app die marktplaats heeft ontwikkeld wordt dit allemaal een stuk overzichtelijker en makkelijker. Log eenvoudig in met een marktplaats account en vervolgens kun je aan de slag.

Via de app kan alles wat ook via de website kan; advertenties bekijken, advertenties plaatsen, contact opnemen met bieders, etc. De app geeft ook een overzicht van uw biedingen en uw opgeslagen advertenties in ‘mijn marktplaats’.

Wil je een foto plaatsen bij je advertentie? Maak er dan één met je telefoon en voeg hem toe. Voorheen moest je een foto uploaden naar je computer om hem vervolgens bij de advertentie te plaatsen. Tegenwoordig gebeurt er zo veel met een mobiele telefoon..marktplaats kon niet achterblijven. Met deze applicatie hebben ze de het kopen en aanbieden van producten nog dichterbij gebracht. Het gebruiksgemak van de mobiele app is namelijk erg goed.

Marktplaats voor iOS  (gratis) : download Marktplaats voor iOS 
Marktplaats voor Android  (gratis) : download Marktplaats voor Android

Terug naar het App overzicht

Bekijk de app van vorige week: Zorgverzekering vergelijken

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU