Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: McDonald’s Nederland

Week 49
Het jaar is bijna voorbij, dus voordat we met goede voornemens komen mogen we genieten. En dat met McDonald’s.

Nederland heeft nu ook een McDonald’s app! Erg handig voor de mensen die regelmatig naar de McDonald’s gaan.

Categorie: Eten en Drinken
Ontwikkelaar: McDonald’s Nederland B.V.
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer / Android 2.3 en hoger

Wat kan je allemaal met de McDonald’s app?

De McDonald’s app geeft jou talloze informatie over het menu en de verschillende locaties. Ben jij een echte fan van de McDonald’s? Dan kan deze app niet gemist worden tussen jouw app-overzicht.

De applicatie brengt jou op de hoogte van de nieuwste acties, speciale aanbiedingen en nog veel meer!

Informatie delen?

Wanneer je gebruik gaat maken van de app moet je een persoonlijk account aanmaken. Zo kan je namelijk punten sparen voor gratis producten. Dit kan echter alleen wel als er sprake is van een check-in actie. Dit houdt in dat jij met jouw GPS-signaal moet inchecken in de locatie van de McDonald’s.

Snel eten!

Altijd het menu bij de hand! Daarnaast kan jij zoeken waar de dichtstbijzijnde McDonald’s  is, altijd erg handig als je honger krijgt en je bent niet op een bekende locatie.

KORTING?!

Met de app heb jij altijd voordeelbonnen bij. Deze zijn snel en eenvoudig in te wisselen bij de kassa of de zelfkassa. Daarnaast kan McDonald’s op een gegeven moment aangeven wat jouw favoriete producten zijn. Wellicht krijg jij daardoor leuke verrassingen! Zo krijg je op je verjaardag sowieso een verrassing!

mcdonaldsapp McDonald’s Nederland voor iOS

McDonald’s Nederland voor Android

Smartphone reparatie

Gaat jouw telefoon af en wil je snel opnemen maar zijn jouw handen nog vet van de hamburger en valt jouw telefoon? Je denkt gelijk ‘zolang mijn telefoon maar werkt!’. Dan pak je de smartphone op en zie je dat het scherm gebarsten is. Maar als snel kom je er achter dat de telefoon helemaal niet aan gaat. ‘Wat nu?’ denk je bij je zelf! Smartrepair is de antwoord op die vraag. Met een snelle en vakkundige reparatieservice is jouw smartphone binnen 30 minuten gerepareerd. Daarnaast voeren wij voor reparatie gratis onderzoek uit zodat duidelijk wordt wat de reparatiekosten zijn. Een reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord.  Voor elk merk telefoon ben je bij Smartphone aan het juiste adres. Zo ben jij bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Almere, Tilburg, Den Bosch of andere stad aan het juiste adres bij Smartrepair.

MENU