Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 13 december zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de Week: Minions Paradise

Week 43

Zin in een feestje met de Minions? Download dan Minions Paradise op jouw smartphone. Je vaart met de Minions mee op vakantie maar dan gebeurt het onwerkelijke, Minion Phil zorgt er voor dat het cruiseschip zinkt. Om er toch voor te zorgen dat het een top vakantie wordt voor de Minions maakt hij van het eiland een feest eiland. Bouw mee met Phil!

Categorie: Games
Ontwikkelaar: EA Swiss Sarl © 2015 Electronic Arts Inc.
Vereisten: iOS 8.0 or later / Android 4.1 en hoger

Feesten op het eiland

Haal de parasols maar van zolder en pak je zwembroek om het ultieme feestvakantie gevoel te krijgen. Jij moet namelijk Minion Phil helpen met het leuk maken van het eiland. Maak van het eiland een uitstapje die niemand zou vergeten.

Wordt een creatieve Minion

Maak van het eiland jouw ultieme feest eiland! Plaats bubbelbaden, bars, hangmatten, vuurtonnen en nog veel meer waar jij wil. Het is te vergelijken met Sims. Jij bouwt als het ware een klein stadje waar alleen maar gefeest mag worden.

Eiland te klein?

Word jouw eiland te klein en kan je nergens meer bubbelbaden plaatsen? Erg vervelend, gelukkig kan jij meer eiland krijgen waar nog meer gefeest kan worden. Vergroot je gebied en feest met jouw Minions!

Addertje onder het gras..

Minions lopen jammer genoeg wel gevaar tijdens het feesten. Zo lopen er verschillende schurken rond die het feest willen verstoren. Help Phil met het beschermen van de Minions zodat zij rustig door kunnen feesten.

iPhone reparatie

Schrik jij van de schurk en laat jij per ongeluk jouw telefoon vallen? Of ben je zo aan het mee feesten dat je per ongeluk jouw drinken over de iPhone gooit? Geen probleem. Bij Smartrepair ben jij aan het juiste adres voor een iPhone reparatie Den Bosch, iPhone reparatie Nijmegen, Almere en elk andere stad. Met de snelle reparatieservice heb jij snel jouw gerepareerde telefoon terug waardoor je snel weer kan werken aan jouw ‘party-eiland’.

 

 

MENU