Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Monument Valley

Week 19
Stap in een wonderlijke wereld vol vreemd gevormde gebouwen. Monument Valley neemt u mee op reis door een wereld die u een andere kijkt geeft op de dimensies waarin u normaal kunt bewegen. Deze puzzel game is geroemd om zijn design en unieke gameplay en is nu met korting te koop!

Categorie: Games – Puzzel
Ontwikkelaar: ustwo
Vereisten: iOS 6.0 en nieuwer of Android 2.3.3 en hoger

Bent u in voor een uitdaging in een nieuw perspectief? Monument Valley is een unieke app waarin de speler door een rustgevende wereld loopt. Waarom de hoofdpersoon, Ida, rondloopt in de wereld voor kraai-mensen is onduidelijk maar gaandeweg krijg je via verschillende mensen steeds meer te weten over de wereld.

In de app van ustwo loop je over verschillende wegen om zo bij je eindbestemming uit te komen. Dit doe je alleen niet op een normale manier. Zo kun je over paden lopen die er eerst niet bestonden door de wereld te draaien. De Escher-achtige denkwijze die je moet gebruiken om dit spel uit te spelen, zorgt voor een nieuwe dimensie zoals je die nergens anders ziet. Het spel komt het beste tot zijn recht op een iPad, omdat u dan de op een zo groot mogelijk scherm kunt genieten van de visuele pracht die het spel te bieden heeft. Is uw scherm echter kapot en heeft uw tablet een iPad reparatie nodig? Kom dan langs bij Smartrepair en binnen 30 minuten kunt u optimaal genieten van een nieuw scherm waar u Monument Valley kunt spelen.

Monument Valley staat in de app/play store in de categorie games, maar de app is meer dan alleen een spel. Monument Valley is een game met die zorgt voor een unieke ervaring waarin je heerlijk tot rust kunt komen in de mooie wereld vol draaiende delen en mysteries. De beelden en muziek zorgen voor een complete beleving, dit in combinatie met de puzzels in het spel zorgt ervoor dat u het spel in één keer uitspeelt. Om ervoor te zorgen dat u toch waar voor u geld krijgt kunt u het beste het spel zo snel mogelijk kopen, want de app is op het moment te koop met korting. Ook is het mogelijk om in het spel een uitbereiding te kopen zodat u langer kunt genieten van het spel. Veel speelplezier!

Monument Valley 2 Monument ValleyMonument Valley 3

De app is te downloaden voor uw smartphone en tablet.

Download hier Monument Valley voor iOS(€0,99).
Download hier Monument Valley voor Android(€0,77).

 

MENU