Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: MP3 Downloader

Week 50
Download eenvoudig een nummer op je telefoon. Er zijn apps voor zowel iPhone als Android toestellen waarmee je nummers in mp3-formaat kunt downloaden op je smartphone.

Categorie: Muziek
Ontwikkelaar: ASPS Group / Soft Balls
Vereisten: Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.2 en hoger is vereist.

Download gratis muziek – iPhone en iPad

De app voor iOS om gratis liedjes te downloaden is erg stijlvol en heeft een mooi design. De app doet waarvoor hij is ontwikkeld. Je kunt heel makkelijk liedjes opzoeken, deze nummers beluisteren en downloaden wanneer je het leuk vindt. Je kunt dus eerst een nummer beluisteren voor je besluit het te downloaden. Dit is erg fijn, want het is lastig om nummers achteraf nog te moeten verwijderen als het toch niet precies is wat je zoekt.

Andere voordelen van deze muziek app zijn de mogelijkheid om meerdere nummers tegelijk te downloaden, de mogelijkheid om gedownloade nummers te sorteren in mappen en de mogelijkheid om in de bijbehorende mediaspeler  te beluisteren.

app van de week smartrepair

Eenvoudige mp3 downloader – Android

Deze app voor Android is redelijk eenvoudig opgezet. Toch doet de app wat hij moet doen; het vinden en downloaden van nummers die jij leuk vindt. Natuurlijk is het ook mogelijk om via je computer muziek op je Android toestel te zetten. Mocht je dat onhandig vinden, is deze app een uitkomst. Zoek op artiest of titel en de zoekresultaten worden weergegeven. Jij kiest vervolgens welke nummers je wilt downloaden

Mp3 Downloader voor iOS (gratis) : download Mp3 Downloader voor iOS
Mp3 Downloader voor Android (gratis) : download Mp3 Downloader voor Android

Terug naar het App overzicht

Bekijk de app van vorige week: Mobiel schade melden

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU