Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: My Data Manager

Week 37
Bent u ook steeds over uw datalimiet heen? Altijd last van een te hoge telefoonrekening? My Data Manager houdt het voor u bij! Het is een van de beste apps die uw datagebruik in de gaten houdt. Daarnaast kunt u ook het internetgebruik binnen uw familie of andere groep in de gaten houden. Lees snel dit blogbericht voor meer informatie.

Categorie: Diensten
Ontwikkelaar: Mobidia Technology
Vereisten: Vereist iOS 7.0 / Anroid

My Data Manager is een erg populaire app. Zo kan het verschillende problemen oplossen, denk aan het voorkomen van een te hoge telefoonrekening of traag internet. Verschillende telefoon abonnementen bieden een onbeperkte internetservice aan. Maar na verloop van tijd wanneer uw limiet is verbruikt wordt de internetverbinding langzaam. Dit kan voor irritaties zorgen. Andere telefoon abonnementen bieden na het gebruik een upgrade aan, vaak moet er dan nieuwe MB’s gekocht worden. De kans op een hoge telefoonrekening is hierdoor wel groter.

Dit kan voorkomen worden door goed te letten op uw gebruik. Alleen dagelijks kijken naar wat het meeste data gebruikt is ook niet echt fijn, iemand die voor u kijkt en waarschuwt zo nodig is handig. My Data Manager doet het graag voor u. Stel een maximum aantal data in en laat u waarschuwen wanneer het nodig is. Op die manier heeft u de controle gevonden over het gebruik van uw mobiele data en kunt u geld besparen op uw maandelijkse rekening. My Data Manager houdt het gebruik bij van het mobiele netwerk, WiFi en roaming.

Data gebruik op elk apparaat bijhouden

My Data Manager kan op elk apparaat geïnstalleerd worden, denk aan een smartphone en tablet. Op die manier kunt u op elk apparaat zien welke applicaties veel data gebruiken en eventueel het verbruik aanpassen.

Gebruik van anderen bijhouden

Misschien is het u wel eens voorgekomen, een te hoge telefoonrekening van uw dochter, zoon of partner. Dat is erg vervelend omdat u geen inzicht hebt op wat zij allemaal op hun telefoon doen. My Data Manager houdt hen ook graag bij, door een groep aan te maken en maximums in te stellen kunt u hen gebruik ook bijhouden. Dit is ook erg handig voor een zaak, zo weet u precies wie hoeveel data gebruikt. Laat u waarschuwen en voorkom hoge rekeningen.

Heeft u uw iPhone laten vallen en maakt uw telefoon nu geen verbinding met WiFi? Kom dan naar Smartrepair voor een iPhone reparatie Tilburg of andere stad. Een reparatiebureau dat een snelle en vakkundige reparatieservice aanbieden. Op die manier kunt u uw iPhone laten maken zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw data. Vrijwel elk type telefoon wordt gerepareerd, zo zijn wij er voor elke smartphone reparatie. Klik hier en bekijk of uw toestel er tussen staat of neem contact met ons op door te bellen of te mailen naar info@smart-repair.nl.

datamanager

Download My Data Manager hier voor iOS.
Download My Data Manager hier voor Android.

MENU