Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Pancake

Week 25

Gooi de pannenkoek in de lucht en vang hem op. Eigenlijk is daar het hele spel al mee uitgelegd, want veel meer dan dit stelt het niet voor. Toch heeft het verleden al bewezen dat spelletjes niet bijzonder ingewikkeld hoeven te zijn om erg verslavend te zijn.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: Philipp Stollenmayer
Vereisten: iOS 6.0 of later of Android 2.3.3 en hoger

Pannenkoeken zijn voor velen een echte lekkernij. Gevuld met appel, ham, ananas of chocolade pasta, het grote broertje van het poffertje is altijd lekker. Pannenkoeken bakken is niet moeilijk, mix wat eieren, bloem en melk en gooi dat in pan met een laagje boter. Als het deeg eenmaal in de pan ligt, komt het leukste van het pannenkoekenbakken: de pannenkoek in de lucht gooien om deze om te draaien en dat is precies wat u in de app van deze week ook doet.

Pannenkoeken in de lucht gooien was nog nooit zo verslavend met de Pancake app. Het doel van de app is om uw pannenkoek zo vaak mogelijk in de lucht te gooien zonder dat de pannenkoek langs de pan valt. Door te tikken op het scherm beweegt u de pan omhoog en vliegt de pannenkoek de lucht in. Voor iedere keer dat uw pannenkoek omdraait in de lucht krijgt u een punt; valt de pannenkoek langs de pan, dan bent u af en moet u weer opnieuw beginnen bij nul. Het verslavende van dit spel is om een zo hoog mogelijke highscore te halen, wat nog lastiger is dan u denkt.

Als u een pannenkoek in de lucht gooit, kan deze vaker dan één keer omdraaien. Normaal gesproken heb je er niet zo veel aan om je pannenkoek twee keer te laten omdraaien omdat dan alsnog dezelfde kant van je pannenkoek bruin bakt, in de app Pancake gaat het er echter niet om je pannenkoek goed te bakken. Hoe vaker uw pannenkoek in de lucht omdraait, hoe meer punten u krijgt. Uw pannenkoek één keer omdraaien is makkelijk, net zoals twee keer omdraaien. Uw pannenkoek echter drie keer omdraaien en opvangen is best wel lastig, laat staan vier keer! De legende gaat echter dat het ook mogelijk is om je pannenkoek vijf keer om te draaien in één keer.

Bent u iets te enthousiast geweest met het gooien van pannenkoeken in de lucht en heeft u per ongeluk uw telefoon in de lucht gegooid?  Of is uw iPhone in uw beslagkom gevallen toen u pannenkoeken ging bakken omdat u daar zin in kreeg na het spelen van de app? Kom dan langs bij Smartrepair voor een iPhone reparatie.

Pancake_1 Pancake_2

De app is te downloaden voor uw smartphone en tablet.

Download hier Pancake voor iOS(gratis).
Download hier Pancake voor Android(gratis).

MENU