Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Peak

Week 17
Train uw hersenen met Peak, een app gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Deze applicatie van Brainbow geeft u duidelijk inzicht in statistieken gebaseerd op de oefeningen uit het spel en doet dit op een erg mooie manier. Mooi voor het oog, goed voor de hersenen!

Categorie: Onderwijs
Ontwikkelaar: Brainbow
Vereisten: iOS 7 over hoger of Android 4 of hoger

Een tijdje geleden waren er veel spelletjes waarmee je je hersenen kon trainen. Deze rage werd aangewakkerd door de Nintendo DS spellen genaamd Dr. Kawashima’s Brain Training. Nu, tien jaar later zijn er niet veel van dit soort spellen. Peak doorbreekt de stilte rondom dit genre spellen en doet dat op een hele sterke manier. Peak is namelijk een app die erg strak in elkaar zit en helemaal wetenschappelijk onderbouwt is. Het is van alle spelletjes in de app namelijk wetenschappelijk bewezen dat deze goed zijn voor uw hersenen.

Ai.. Iets te veel spelletjes gespeeld op je iPad en werkt je tablet nu niet meer zoals je gewend bent? Kom dan langs Smartrepair voor een iPad reparatie.

Verschillende vaardigheden
In de app kunt u vijf verschillende delen van uw hersenen trainen. Deze vaardigheden (geheugen, mentale behendigheid, taal, focus en probleemoplossing) zorgen ervoor dat belangrijke onderdelen in uw hersenen goed getraind worden. Het trainen van deze vaardigheden kan positieve effecten geven in uw sociale, persoonlijk en werkgerelateerde ontwikkelingen.

Statistieken
Naast wat leuke spelletjes om uw hersenen te trainen, geeft peak u ook een goed overzicht van de ontwikkelingen van uw hersenen. Hoe langer u peak speelt, hoe meer data peak heeft kunnen verzamelen. Dit zorgt ervoor dat de app u kan aansturen om bepaalde gebieden van uw hersenen extra te trainen omdat deze achter blijven ten opzichte van de rest. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de onderdelen waarin u uitblinkt nog verder te trainen zodat u een echte expert wordt op dat gebied.

Peak2 Peak1

De app is gratis te downloaden voor smartphone en tablets.

Download hier Peak voor iOS(gratis).

Download hier Peak voor Android(gratis).

MENU