Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Periscope

Week 26

Livestreamen op uw telefoon, overal, altijd, wat u maar wilt. Livestreamen is het uitzenden van live beelden over het internet, en met Periscope kunt u  gemakkelijk een stream aanmaken en deze delen met uw Twitter volgers.

Categorie: Sociaal
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Vereisten: iOS 7.1 of later of Android 4.4 en hoger

Met Periscope volgt Twitter de hype van het livestreamen. Twitch en Meerkat hebben al bewezen dat livestreamen immens populair is. Dagelijks kijken er zo meer dan honderdduizenden mensen op Twitch naar live video’s van mensen die een game aan het spelen zijn. Periscope heeft een bredere kijk op het livestreamen en beperkt gebruikers niet tot het streamen van alleen game-gerelateerde content en laat gebruikers alles streamen wat ze willen.

Zet uw livestream aan en uw followers op Twitter krijgen een bericht dat u aan het streamen bent. Wat kunt u allemaal livestreamen? Nou, eigenlijk van alles: laat mensen uw uitzicht zien vanaf de berg die u zojuist beklommen heeft, geef mensen een kijkje in uw keuken terwijl u een heerlijk ovenschotel aan het maken bent of stream hoe u dansen bent met uw vrienden. Iets te enthousiast gedanst en uw telefoon per ongeluk kapot laten vallen op de vloer? Kom dan langs bij Smartrepair voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie.

Een belangrijk onderdeel van Periscope is niet alleen dat u livestreams uitzendt, maar ook bekijkt. Via periscope.tv kunt u streams bekijken die u via Twitter hebt gevonden. Ook kunt u via de app streams bekijken, hiervoor hoeft u niet perse naar Twitter, er is een ingebouwde blader-functie waarmee u door alle livestreams kunt bladeren. Is een vriend toevallig op een festival en baalt u ervan dat u er niet bij bent? Kijk dan naar zijn Periscope livestream en mis niets van het festival. Geef de livestream een hartje zodat deze populairder wordt of reageer op de stream om uw vriend te laten weten dat u kijkt.

Met Periscope kunt u ook mensen volgen en een melding krijgen wanneer deze persoon zijn stream heeft aanstaan. Bent u bijvoorbeeld fan van een artiest die Periscope gebruikt? Neem dan een kijkje in zijn of haar leven via de app van Twitter. Alhoewel de app nog niet helemaal perfect werkt is het zeker de moeite waard om de app te downloaden en de rage van het livestreamen van allerdaagse dingen vanaf het begin mee te krijgen.

Periscope_1 Periscope_2 Periscope_3

De app is te downloaden voor uw smartphone en tablet.

Download hier Periscope voor iOS(gratis).
Download hier Periscope voor Android(gratis).

MENU