Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Pocket

Week 36
Pocket is een gratis app en de nieuwe versie van het al bestaande ‘Read it Later’. Wanneer je aan het surfen bent op internet kun je met deze app kun je heel eenvoudig bepaalde pagina’s, foto’s of video’s opslaan om later (offline) te lezen. Als je iets tegenkomt wat je later nog eens wil lezen, kun je het in je ‘Pocket’ doen. Bekijk of lees het dan later terug op je telefoon, iPad of computer.

Categorie: Nieuws
Ontwikkelaar: Idea Shower © Read It Later, Inc
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer. De app is ook beschikbaar voor Android.

Later artikelen lezen in een strak design

Het idee achter Pocket is vrij eenvoudig. Je surft op internet en komt wat interessants tegen. Een artikel, een Youtube video, een foto, een Tweet van een vriend. Helaas heb je op dit moment geen tijd om uitgebreid te lezen waar het over gaat. Sla alles op in Pocket en lees het later, eventueel offline, terug op je telefoon, iPad of computer.

PocketDe makkelijkste manier om dit te doen is door vanuit de browser of bijvoorbeeld vanuit Twitter items naar Pocket te sturen. Zodra het op Pocket staat, is het terug te vinden op alle apparaten waarop je de app hebt geïnstalleerd. Via de website van pocket kun je de apps downloaden voor Google Chrome, Mac, iPad, iPhone en Android.

Het uiterlijk van de app is erg strak. Weinig toeters en bellen. Alleen de dingen die je nodig hebt zijn aanwezig.

Pocket is gratis

De app kent veel concurrenten. Instapaper en Readability bieden bijvoorbeeld dezelfde mogelijkheden en zien er ook verzorgd uit. Het verschil is dat Pocket gratis is.

Niet iedereen zal deze app veelvuldig gebruiken. Toch is de app erg handig voor personen die veel lezen op internet of die veel Tweets voorbij zien komen. De app zorgt ervoor dat je ten eerste de interessante items niet vergeet. Ten tweede zorgt de app voor een mooi overzicht van alle artikelen, foto’s en video’s die je zelf kan ordenen, taggen en delen via social media.

Downloaden iPhone: Pocket (gratis)
Downloaden Android: Pocket (gratis)
Website: Getpocket.com

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatie, iPad reparatie, Samsung Galaxy reparatie

MENU