Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Pushbullet

Week 15
Direct en eenvoudig alle meldingen van uw telefoon op uw computer. Reageer op berichtjes zonder uw telefoon uit uw broekzak te halen en stuur eenvoudig linkjes van uw computer naar uw smartphone.

Categorie: productivieit

Ontwikkelaar: Pushbullet

Vereisten: iOS 7.1 of hoger, Android 4.0 hoger

Synchroniseer alles tussen uw telefoon en computer
Met Pushbullet hoeft u uw telefoon niet meer uit uw broekzak te halen om te reageren op berichtjes die u binnen krijgt op je toestel.  De eerste keer dat u gebruikt maakt van Pushbullet stelt u de app in op uw telefoon, tablet en/of op uw computer waarna iedere melding die u ontvangt door wordt gestuurd van uw telefoon naar uw computer. Erg handig voor als uw telefoon bijvoorbeeld aan de oplader hangt terwijl u achter de computer zit. Zo hoeft u niet iedere keer naar uw smartphone te lopen maar kunt u rustig vanaf uw computer uw meldingen afwerken. Pushbullet kan namelijk niet alleen meldingen ontvangen, maar kan ook op de meeste type meldingen reageren. Zo kunt u bijvoorbeeld zonder uw smartphone aan te raken reageren op een WhatsApp bericht, SMS, Facebook messenger bericht en meer.

Mocht het niet lukken of komen er software problemen naar voren? Smartrepair is er ook om u verder te helpen met deze problemen. Daarnaast bent u bij Smartrepair aan het juiste adres voor elke laptop reparatie en MacBook reparatie. Kom vrijblijvend langs zonder afspraak!

Meldingen doorsturen van uw smartphone naar uw computer is niet het enigste waarin Pushbullet goed is. Zo is het bijvoorbeeld ook erg makkelijk om vanuit uw telefoon een link, foto of bestand te delen met uw computer. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld ’s avonds in bed nog even op uw telefoon facebook aan het bekijken bent en een bericht tegenkomt dat u liever op uw computer leest. Met een simpele druk op de knop deelt u de pagina met uw computer en krijgt u de volgende keer dat u uw computer opstart de pagina voor u geopend. Wanneer u Pushbullet gebruikt op uw iPhone en Mac kunt u gebruik maken van een extra functie. Met deze functie kunt u een tekst kopiëren op het ene toestel en zonder iets te doen de tekst op het andere toestel te plakken. Een linkje ‘overtypen’ van uw computerscherm op uw iPhone was nog nooit zo makkelijk!

Pushbullet is dus ideaal voor het synchroniseren van meldingen, bestanden en meer tussen uw telefoon en computer!


Pushbullet-2
Pushbullet-1

 

De gratis app is te downloaden voor uw smartphone, tablet, computer en Mac.

Download hier Pushbullet voor Android (gratis).

Download hier Pushbullet voor iOS (gratis).

Kijk op de website van Pushbullet voor programma’s voor op je PC/Mac

MENU