Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: reTXT

Week 18
Een typefout gemaakt in een bericht maar al op verzenden geklikt? Nu maar hopen dat de ander het niet verkeerd opvat. Dit kan allemaal voorkomen worden met de nieuwe app reTXT. Met deze app kunt u berichten die u al heeft verstuurd bewerken of verwijderen.

Categorie: Social Networking
Ontwikkelaar: reTXT Labs LLC
Vereisten: iOS 7.0 of later of Android 4.0.3 en hoger

Altijd al een bericht willen veranderen nadat u het hebt gestuurd om misverstanden te voorkomen? Dan is reTXT de geschikte app voor u. Het is misschien al bij u voorgekomen, u bent aan het typen en drukt per ongeluk op enter. ‘Oh nee’ is je gedachte, op dat moment gooi je gefrustreerd je telefoon op tafel, oeps! Scherm gebarsten.. Voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een andere type telefoon reparatie bent u bij Smartrepair bij het juiste adres.

Maar de frustratie en een reparatie had voorkomen kunnen worden met deze app! Het is een nieuwe applicatie voor het verzenden van berichten naar andere reTXT gebruikers. U kent ze wel, de berichten op Facebook met screenshots van Whatsapp berichten die door woordsuggesties iets anders vertellen dan wat de bedoeling was. Met reTXT kan dit allemaal voorkomen worden.

Berichten bewerken of verwijderen
Bericht verzonden maar u wilt toch niet iets veranderen? Dat kan! En niemand ziet dat u het heeft veranderd. Het oude bericht wordt nergens meer weergegeven. Wilt u een bericht verwijderen dat is verzonden, geleverd of gelezen? Dat is ook mogelijk, verwijder het bericht en op geen enkel toestel is het bericht nog zichtbaar.
Moet je snel zijn voordat de ander het leest? De applicatie kent handige functies waardoor u snel en eenvoudig berichten kan verwijderen. Denk hierbij aan swipen!

Groepsberichten
Zit u in een groep maar wilt u er even tussenuit? Met reTXT kunt u snel en eenvoudig uit de app stappen en weer terugkomen wanneer u maar wilt. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat en u even niet wilt weten hoe het op school of werk gaat.

1 2 3 4

De app is gratis te downloaden voor uw smartphone.
Download hier reTXT voor iOS(gratis).
Download hier reTXT voor Android(gratis).

MENU