Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Runmeter GPS

Week 27
Met de zomer voor de deur we willen er allemaal fit uitzien. Massaal trekken we onze hardloopschoenen aan om de nodige kilo’s eraf te trainen. De iPhone wordt vaak gebruikt om inzicht te krijgen in de kilometers die rennend worden afgelegd. Een handige iPhone running app die tegenwoordig veel wordt gebruikt is Runmeter GPS.

Categorie: Gezondheid / fitness / hardlopen
Ontwikkelaar: Abvio.inc
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 4.3 of nieuwer

Veel functies en een overzichtelijk design

Vooral de interface van Runmeter is erg strak en gebruiksvriendelijk. Alle gegevens op het scherm zijn – zelfs tijdens het lopen – duidelijk leesbaar door de grote cijfers. Onder in het scherm is de sterkte van het GPS signaal zichtbaar. In tegenstelling tot sommige andere running apps voor iPhone wordt het GPS signaal snel opgepakt.app van de week 27

De app speelt in op de groeiende mogelijkheden van social media. Runmeter beschikt over verschillende mogelijkheden bijhouden. om je sociale netwerk op de hoogte te houden van je loopprestaties. Zowel Facebook als Twitter zijn geïntegreerd in de app.

Vergelijkbare running apps voor iPhone als RunKeeper Pro en iMapMyRun+ bieden de mogelijkheid om op een website je activiteit te analyseren. Runmeter biedt je de mogelijkheid om dit te doen met de app zelf. Je kunt heel makkelijk je activiteiten terug zien in een lijst, grafiek of in je kalender zodat je voor jezelf een trainingsprogramma kan bijhouden.

Runmeter GPS is een app die vrijwel alles biedt wat je van een running app verwacht. Waarschijnlijk is er bij de ontwikkeling goed geluisterd naar de wensen en behoeften van hardlopers.

Terug naar het App overzicht

MENU