Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Scoupy

Week 47
Geld besparen met kortingsacties? Scoupy geeft je toegang tot lokale en online kortingsbonnen via je smartphone. De acties zijn verschillend; soms acties van landelijke retailketens, soms van lokale bedrijven of webwinkels. Op basis van je locatie laat de app zien waar diverse acties worden gehouden. Bij het afrekenen gebruik je de app; laat de kortingsactie zien en het bedrijf zorgt ervoor dat jij de korting ontvangt.

Categorie: Lifestyle
Ontwikkelaar: Scoupy BV
Vereisten: Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.2 en hoger is vereist.

Wat is Scoupy?

Scoupy is een grote speler op de markt voor mobiele kortingsacties. Scoupy geeft informatie over kortingen, acties en producten. Je kunt besparen op dagelijkse activiteiten door de aanbiedingen in de gaten te houden. Het is begonnen met een overzicht van kortingsacties waarbij je een voucher moest uitprinten. De app van Scoupy heeft ervoor gezorgd dat dit steeds minder het geval is. Met je smartphone kun je eenvoudig gebruik maken van acties bij jou in de buurt.

App van de week Smartrepair: Scoupy

Wat kan ik met de app?

De Scoupy app geeft een overzicht van lokale en landelijke kortingsacties waar je gebruik van kan maken. Het is niet als bij Groupon dat je een voucher koopt. Een actie van Scoupy is bij de winkel zelf. Neem je smartphone mee naar het restaurant in de buurt en krijg bijvoorbeeld een tweede lunchgerecht gratis. Soms krijg je met Scoupy een kortingspercentage op de rekening. Het laten zien van de kortingscoupon op de telefoon bij de deelnemende onderneming is voldoende voor het krijgen van de korting. Op deze manier kun je veel geld besparen in je dagelijkse activiteiten.

Je kunt zelf aangeven in welke steden en voor welke categorieën je graag aanbiedingen wil ontvangen.

Scoupy voor Android (gratis) : download Scoupy voor Android
Scoupy voor iOS (gratis) : download Scoupy voor iOS

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU