Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Secret

Week 24
Ben je Facebook, Twitter en al die andere social media beu? Ontdek dan nu het nieuwe Secret. Een social media platform waar je anoniem al je geheimen kunt delen, hartjes geven en reacties kunt schrijven.

Categorie: Sociale netwerken

Ontwikkelaar: Secret Inc.

Vereisten: IOS 7.0 of nieuwer, Android 4.1 en hoger

Week23-Secret

 

Anoniem sociaal
Secret is een social media waarop je anoniem al je geheimen kunt delen. Je typt je geheim, kiest een achtergrond en plaatst je geheim online. Iedereen die de app heeft en jou telefoonnummer in zijn of haar telefoon heeft staan, krijgt jou geheim (anoniem!) te zien. Jou contacten kunnen je bericht vervolgens een hartje geven, net zoals je een like kunt geven op Facebook. Ook kunnen je contacten anoniem reageren op je bericht. Wanneer je reageert krijg je een speciaal icoontje toegewezen voor dat geheim. Zo kun anoniem reageren op iedere post anoniem reageren, maar weet je wel of één persoon meerdere keren heeft gereageerd.

Wat is er zo leuk aan anonieme berichtjes kun je jezelf afvragen. Het antwoord hierop is voor iedere post anders. Zo is het soms erg spannend om zelf een groot geheim de wereld in te sturen. Het kan ook erg grappig zijn om een klein geheimpje te vertellen dat niet spannend, maar vooral leuk is. Ook het reageren op berichtjes kan erg leuk zijn, want ook hier kun je je eigen geheimen in kwijt. Uiteraard is niet alles wat op Secret staat waar, maar dat maakt niet uit. Sterker nog, misschien zijn de meest grappige secrets wel allemaal gelogen. Zeker hiervan kun je nooit zijn, want het is natuurlijk allemaal anoniem.

Om te downloaden voor iOS, klik hier

Om te downloaden voor Android, klik hier

Terug naar het app van de week overzicht

MENU