Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Skyscanner

Week 48
Met de app van Skyscanner zoek je eenvoudig naar goedkope vluchten over de hele wereld. De app vergelijkt prijzen en vliegmaatschappijen voor de bestemmingen die jij opgeeft. Skyscanner zorgt ervoor dat je niet alleen geld bespaart met het boeken van goedkope vluchten, maar het bespaart ook tijd.

Categorie: Reizen
Ontwikkelaar: Skyscanner Limited
Vereisten: Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.1 en hoger is vereist.

Skyscanner: makkelijk in gebruik

De app is gratis voor zowel iOS als Android. Heel eenvoudig kun je vluchten over de hele wereld zoeken. Weet je al waar je heen wil? Vergelijk dan de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen en op verschillende dagen. Je kunt dan de meest ideale reis selecteren. Weet je nog niet waar je heen wil? Je kunt de goedkoopste vluchten op dit moment zoeken en op basis daarvan je locatie selecteren.

App van de week Smartrepair: Skyscanner

De voordelen

Je kunt met de app alle mogelijke vluchten vinden. De app geeft een aanbod van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties in één overzichtelijke app. Je hebt de mogelijkheid om geselecteerde vluchtopties naar jezelf te mailen voor als je er later even goed naar wil kijken. Reis je samen met vrienden? Je kunt ook makkelijk de vluchtgegevens delen met vrienden of familie zodat ook zij makkelijk de informatie kunnen openen.

Je kunt met skyscanner geen vluchten boeken

Skyscanner is onafhankelijk en je kan daarom geen vluchten boeken bij Skyscanner zelf. Wanneer je een vlucht wil boeken, wordt je automatisch doorgestuurd naar de maatschappij waarbij je een vlucht wil boeken. Je zal daar de boekingsprocedure moeten doorlopen. Gelukkig rekent Skyscanner geen bemiddelingskosten. Er komen dus geen extra kosten bij.

Skyscanner voor Android (gratis) : download Skyscanner voor Android
Skyscanner voor iOS (gratis) : download Skyscanner voor iOS

Terug naar het App overzicht

Bekijk de app van vorige week: Scoupy

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU