Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Snapimals

Week 48

Ben jij een echte van van Pokémon Snap en heb je altijd al in het wild willen fotograferen?
Dan is Snapimals zeker een aanrader! Snapimals is prachtig opgezet. Met mooie dieren die op een unieke manier weergegeven zijn is het een leuk spel om te spelen. Het doel van het spel is eilanddieren fotograferen en hiermee jouw museum aan te vullen.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: © 2015 BebopBee Inc.
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer / 4.1 of nieuwer

Het doel van het spel

Jij loopt met jouw smartphone door de jungle. Op dat moment lopen verschillende dieren langs die jij kan vastleggen met jouw camera. Snapimals simuleert op een unieke manier het wilde leven. Jij moet unieke foto’s maken voor het lokale museum voor toeristen. Om dit te kunnen doen moet je natuurlijk wel op stap! Struin door de jungle, een bevroren grot of zelfs een dinosaurs moeras. Het doel is simpel, maak de beste foto’s van de natuur!

Na een tocht

Als jij denkt dat jij de beste fotograaf bent en jouw foto’s niet beoordeel hoeven te worden heb je het goed mis! Zo beoordeeld de Kapitein de foto’s. Zo heeft deze mysterieuze oude man van het eiland de tentoonstelling gebouwd en selecteert vervolgens ook de foto’s die jij hebt gemaakt. Vervolgens kunnen de foto’s verkocht worden aan toeristen. Dat geld kan vervolgens worden gebruikt om het park uit te breiden. Een groter park zal meer bezoekers trekken en daarnaast zal jij nieuwe gebieden ontdekken.

Nieuwe bezoekers

Wanneer het park groter is is de kans om meer bezoekers ook groter. Hierdoor kunnen de eisen aan de foto’s ook anders zijn. Sommige bezoekers kunnen zich zelfs gaan bemoeien met de kwaliteit van de foto’s en zullen tips geven. Op die manier kan jij wel aan jouw vaardigheden werken als fotograaf.

De combinatie van fotografie en het park zelf zorgt voor leuk vermaak. De uitdaging zit in het goed foto’s maken van de natuur! De dieren zijn levendig en schattig en maken een reis door het park leuk. Verdwaal in het park maar kom achter unieke plekken. Het is echt een ‘feel good’ spel wat al veel harten heeft gestolen!

Snapimals voor iOS

Snapimals voor Android

Dacht jij in het echte wilde leven (of in de dierentuin) ook mooie foto’s te maken met jouw smartphone maar glipte jouw smartphone uit jouw handen? Grote kans dat er door die val de camera of andere functionaliteiten niet meer goed werken. Smartrepair is reparatiespecialist in smartphones, tablets en laptops. Ervaren monteurs voeren uitsluitend reparaties uit met hoogste kwaliteit onderdelen, daarnaast krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Bezoek een van onze Smartrepair Servicepunten voor een reparatie.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU